90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ulsan Hyundai FC in de buurt van het doel van Gangwon FC.
90+5'
Gangwon FC schiet tussen de palen, maar Cho Jin-hyuk ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Ulsan.
90+5'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ulsan.
90'
Vrije trap in Ulsan Munsustadion. Op de helft van Ulsan Hyundai FC mag Gangwon FC een vrije trap nemen.
90'
Inworp voor Ulsan Hyundai FC in Ulsan Munsustadion op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft Gangwon FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ulsan Hyundai FC.
89'
Gangwon FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Byung jin Park op de helft van Ulsan Hyundai FC.
88'
Ulsan Hyundai FC krijgt van scheidsrechter Byung jin Park op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Scheidsrechter Byung jin Park kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Doeltrap voor Ulsan Hyundai FC in Ulsan Munsustadion.
87'
Franko Kovacevic kopt namens Gangwon FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
84'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Seung-beom Ko.
82'
Inworp voor Gangwon FC in de buurt van het vijandige doel in Ulsan Munsustadion.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Byung jin Park een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ulsan.
82'
Ulsan Hyundai FC gebruikt de vijfde wissel. Ji-hyeon Kim vervangt Ulsan Wondujae.
81'
Trainer Pan-Gon Kim gebruikt zijn vierde wissel. Yago Cariello wordt door Matheus Sales vervangen bij de thuisploeg.
79'
De voorzet kwam van Chung-yong Lee.
79'
Treffer in Ulsan Munsustadion! Ulsan Hyundai FC scoort via Ataru Esaka de 2-0 en loopt verder uit.
79'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft Gangwon FC een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp op de eigen helft voor Ulsan Hyundai FC.
78'
75'
Scheidsrechter Byung jin Park kent Gangwon FC een inworp toe op de helft van Ulsan Hyundai FC.
74'
Ulsan Hyundai FC is weer compleet nu Jong Eun Lim weer terug het veld in mag.
72'
Jong Eun Lim blesseert zich bij Ulsan Hyundai FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Ulsan Munsustadion.
72'
Yago Cariello (Ulsan Hyundai FC) staat buitenspel.
70'
Arbiter Byung jin Park kent een vrije trap toe aan Ulsan Hyundai FC op de eigen helft.
67'
De vijfde wissel van Gangwon FC. Yi-seok Kim komt erin voor Kang-gook Kim in Ulsan Munsustadion.
67'
Ulsan Hyundai FC moet opletten als Gangwon FC van scheidsrechter Byung jin Park een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
65'
Wissel in Ulsan: Chung-yong Lee vervangt Giorgi Arabidze bij Ulsan Hyundai FC.
65'
63'
Gangwon FC brengt Yang Min-hyeok in de plaats van Sang-heon Lee.
63'
De uitploeg vervangt Yu In-soo door Vitor Gabriel.
61'
Scheidsrechter Byung jin Park kent een vrije trap toe aan Gangwon FC op een gevaarlijke plek voor Ulsan Hyundai FC.
59'
De bal is over de achterlijn geweest. Ulsan Hyundai FC mag een doeltrap nemen.
57'
Scheidsrechter Byung jin Park kent een vrije trap toe aan Ulsan Hyundai FC, te nemen op de helft van Gangwon FC.
56'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft Ulsan Hyundai FC een doeltrap.
55'
Gangwon FC krijgt van scheidsrechter Byung jin Park op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53'
In Ulsan Munsustadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.