Scheidsrechter Dong-sik Jeong geeft Daegu FC een doeltrap.
Gele kaart. Yong-hui Park (Daegu FC) gaat op de bon.
90+7'
Vrije trap voor FC Pohang Steelers op de helft van Daegu FC.
90+5'
Scheidsrechter Dong-sik Jeong geeft FC Pohang Steelers een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Daegu FC.
90+5'
Vanaf links mag Wanderson Carvalho Oliveira een hoekschop nemen voor FC Pohang Steelers in Pohang Steel Yard.
90+4'
FC Pohang Steelers schiet tussen de palen, maar Min-kwang Jeon ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+4'
FC Pohang Steelers mag een hoekschop nemen vanaf links via Wanderson Carvalho Oliveira in Pohang Steel Yard.
90+3'
90+3'
Daegu FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dong-sik Jeong in Pohang.
90+2'
Gele kaart in Pohang: Seong-won Jang (Daegu FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Dong-sik Jeong.
90+2'
FC Pohang Steelers krijgt van scheidsrechter Dong-sik Jeong op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Daegu FC.
90+1'
Inworp Daegu FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Trainer Park Chang-Hyeon (Daegu FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Chi-In Jung door Edgar Silva.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Pohang.
89'
Inworp voor FC Pohang Steelers in de buurt van het vijandige doel in Pohang Steel Yard.
88'
Vrije trap in Pohang Steel Yard. Op de helft van Daegu FC mag FC Pohang Steelers een vrije trap nemen.
88'
De derde wissel van Daegu FC. Yong-hui Park komt erin voor Cesinha in Pohang Steel Yard.
87'
Scheidsrechter Dong-sik Jeong geeft een gele kaart aan Chi-In Jung (Daegu FC).
87'
Wissel in Pohang: Hong Chul vervangt Park Se-jin bij Daegu FC.
87'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Pohang Steel Yard.
87'
Cesinha neemt de door scheidsrechter Dong-sik Jeong gegeven hoekschop voor Daegu FC in Pohang.
84'
Daegu FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Scheidsrechter Dong-sik Jeong kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Inworp voor FC Pohang Steelers in Pohang Steel Yard op de eigen helft.
79'
Inworp voor Daegu FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Pohang.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Pohang.
78'
76'
Scheidsrechter Dong-sik Jeong kent FC Pohang Steelers een inworp toe op de helft van Daegu FC.
76'
Inworp op de eigen helft voor FC Pohang Steelers.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Daegu FC in Pohang.
75'
Een doelpoging van Yunsang Hong (FC Pohang Steelers) in Pohang mist scherpte.
75'
Bij Daegu FC komt Chan-dong Lee er in. Hij vervangt Kyohei Yoshino.
73'
Trainer Park Tae-Ha gebruikt zijn vijfde wissel. Lee Tae-seok wordt door Yunsang Hong vervangen bij de thuisploeg.
73'
FC Pohang Steelers moet opletten als Daegu FC van scheidsrechter Dong-sik Jeong een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Lee Tae-seok.
72'
Doelpunt! Sung-Dong Baek verkleint de achterstand tot 1-2.
71'
Hoekschop voor FC Pohang Steelers in Pohang Steel Yard. Lee Tae-seok neemt deze vanaf rechts.