90+7'
Hoekschop voor Jeju United FC in Jeju World Cup Stadium. Jin-su Seo neemt deze vanaf links.
90+6'
Jeju World Cup Stadium ziet hoe Daegu FC een vrije trap tegen krijgt omdat Italo de Carvalho Rocha Lima buitenspel staat.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jeju World Cup Stadium.
90+4'
Daegu FC krijgt een schietkans via Italo de Carvalho Rocha Lima, maar scoort niet.
90+4'
Daegu FC moet opletten als Jeju United FC van scheidsrechter Sang-Hyeop Chae een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Daegu FC loopt uit naar een comfortabele 0-4 voorsprong dankzij Italo de Carvalho Rocha Lima.
90+2'
Doeltrap voor Daegu FC in Jeju World Cup Stadium.
90+2'
De poging van Yuri Jonathan Vitor Coelho (Jeju United FC) mist doel.
90+1'
Doelpoging Daegu FC! Het schot van Cesinha gaat niet tussen de palen.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Seogwipo.
90'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Seogwipo.
87'
Jeju United FC krijgt van scheidsrechter Sang-Hyeop Chae op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Daegu FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sang-Hyeop Chae in Seogwipo.
86'
De uitploeg wisselt Chi-In Jung voor Italo de Carvalho Rocha Lima.
85'
Jeju United FC heeft Kaina Yoshio gewisseld. Park Ju-yeong neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Hak-Beom Kim.
84'
Scheidsrechter Sang-Hyeop Chae kent Jeju United FC een inworp toe op de helft van Daegu FC.
83'
Jae-hyeon Go (Daegu FC) krijgt geel.
82'
Chi-In Jung met de assist.
82'
De uitploeg zit op rozen als Jae-hyeon Go de score uitbouwt naar 0-3 in Jeju World Cup Stadium.
81'
Inworp op de eigen helft voor Daegu FC.
81'
Inworp voor Daegu FC in Jeju World Cup Stadium op de eigen helft.
80'
Jeju United FC gebruikt de vierde wissel. Chai-min Im vervangt Jeon Seong-jin.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Seogwipo.
78'
Arbiter Sang-Hyeop Chae kent een vrije trap toe aan Jeju United FC op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Sang-Hyeop Chae geeft Daegu FC een doeltrap.
78'
Een doelpoging van Jin-su Seo (Jeju United FC) in Seogwipo mist scherpte.
78'
Vanaf rechts mag Geon-Ung Kim een hoekschop nemen voor Jeju United FC in Jeju World Cup Stadium.
77'
Daegu FC brengt Yong-rae Lee in de plaats van Kyohei Yoshino.
76'
In Jeju World Cup Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Geon-Ung Kim neemt de door scheidsrechter Sang-Hyeop Chae gegeven hoekschop voor Jeju United FC in Seogwipo.
74'
Schot op doel van Kim Jungmin. Maar zonder doelpunt voor Jeju United FC als gevolg.
72'
Scheidsrechter Sang-Hyeop Chae geeft Jeju United FC een vrije trap op de eigen helft.
72'
Vanaf links mag Cesinha een hoekschop nemen voor Daegu FC in Jeju World Cup Stadium.
71'
70'
Inworp voor Daegu FC op de helft van Jeju United FC.
69'
In Jeju World Cup Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
Trainer Hak-Beom Kim gebruikt zijn derde wissel. Ju-kong Kim wordt door Geon-Ung Kim vervangen bij de thuisploeg.
68'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Daegu FC in Seogwipo.
67'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Italo Moreira Barcelos plaats maken voor Kim Jungmin.
66'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Italo Moreira Barcelos (Jeju United FC).