90+10'
In Incheon Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+9'
Scheidsrechter Byung jin Park kent een vrije trap toe aan Incheon United FC, te nemen op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Jeonbuk Hyundai Motors FC mag een doeltrap nemen.
90+7'
Incheon United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Byung jin Park op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
90+7'
Trainer Do-heon Kim (Jeonbuk Hyundai Motors FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Min-kyu Song door Ja-ryong Koo.
90+6'
Inworp voor Incheon United FC in Incheon Football Stadium op de eigen helft.
90+5'
Incheon United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Byung jin Park in Incheon.
90+4'
Incheon United FC schiet tussen de palen, maar Ji-hwan Mun ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Incheon.
90+3'
Inworp voor Incheon United FC op de helft van Jeonbuk Hyundai Motors FC.
90+3'
Bij Incheon United FC komt Kyeong-hyeon Min er in. Hij vervangt Jin-ho Shin.
90+3'
De thuisploeg wisselt Myeong-Ju Lee voor Ji-hwan Mun.
90+3'
Trainer Choi Young-keun (Incheon United FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Bo-seob Kim door Dong-min Kim.
90+3'
Doeltrap voor Incheon United FC in Incheon Football Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft een inworp aan Incheon United FC op de eigen helft in Incheon Football Stadium.
90'
Scheidsrechter Byung jin Park kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88'
Inworp Incheon United FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
87'
Jeonbuk Hyundai Motors FC heeft Hyun-beom Ahn gewisseld. Chang-woo Park neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Do-heon Kim.
86'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
85'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Incheon Football Stadium.
85'
Eerste gele kaart voor Jeong-ho Hong (Jeonbuk Hyundai Motors FC) in Incheon.
83'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft Jeonbuk Hyundai Motors FC een vrije trap op de eigen helft.
79'
Incheon United FC brengt Park Seung-ho in de plaats van Do-hyeok Kim.
76'
Scheidsrechter Byung jin Park geeft Jeonbuk Hyundai Motors FC een doeltrap.
76'
Een doelpoging van Stefan Mugosa (Incheon United FC) mist scherpte.
74'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Byung jin Park in Incheon.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Incheon.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Jeonbuk Hyundai Motors FC in Incheon.
70'
Incheon United FC krijgt van scheidsrechter Byung jin Park op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Scheidsrechter Byung jin Park kent Jeonbuk Hyundai Motors FC een inworp toe op de helft van Incheon United FC.
69'
Jeonbuk Hyundai Motors FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Byung jin Park op de helft van Incheon United FC.
68'
Inworp voor Jeonbuk Hyundai Motors FC in de buurt van het vijandige doel in Incheon Football Stadium.
68'
De uitploeg vervangt Lee Yeong-jae door Seung-Woo Lee.
68'
Wissel in Incheon: Chang-Hoon Kwon vervangt Andrigo Oliveira de Araujo bij Jeonbuk Hyundai Motors FC.
67'
Incheon United FC moet opletten als Jeonbuk Hyundai Motors FC van scheidsrechter Byung jin Park een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63'
63'
Doelpoging Incheon United FC! Het schot van Do-hyeok Kim gaat niet tussen de palen in Incheon.
59'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Incheon Football Stadium.
57'
56'
Arbiter Byung jin Park kent een vrije trap toe aan Jeonbuk Hyundai Motors FC op de eigen helft.