90+8'
Suwon City krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shin Yong-jun in Chuncheon.
90+7'
Vrije trap in Chuncheon Songam Sports Town. Op de helft van Gangwon FC mag Suwon City een vrije trap nemen.
90+5'
Het voorbereidende werk werd verricht door Seung-won Jeong.
90+5'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Kyu-Baek Choi (Suwon City) zijn ploeg op gelijke hoogte. Stand is 2-2.
90+4'
Suwon City mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Seung-won Jeong in Chuncheon Songam Sports Town.
90+3'
Scheidsrechter Shin Yong-jun kent een vrije trap toe aan Suwon City, te nemen op de helft van Gangwon FC.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Gangwon FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
Inworp voor Gangwon FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chuncheon.
90+1'
Scheidsrechter Shin Yong-jun kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Inworp op de eigen helft voor Suwon City.
90'
Inworp Suwon City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Doeltrap voor Gangwon FC in Chuncheon Songam Sports Town.
88'
Gangwon FC moet opletten als Suwon City van scheidsrechter Shin Yong-jun een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Chuncheon.
86'
Jo Hyun-tae vervangt Henry Hore bij de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Shin Yong-jun geeft Suwon City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gangwon FC.
81'
Scheidsrechter Shin Yong-jun geeft Gangwon FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
In Chuncheon Songam Sports Town mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gangwon FC in Chuncheon.
80'
Doelpoging Suwon City! Het schot van Lachlan Jackson gaat niet tussen de palen.
79'
Inworp voor Suwon City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chuncheon.
78'
In Chuncheon krijgt Suwon City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De uitploeg incasseert geel op naam van Kyo-won Han.
77'
Gangwon FC krijgt van scheidsrechter Shin Yong-jun op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Gangwon FC heeft Yang Min-hyeok gewisseld. Irfan Hadzic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jung-Hwan Yoon.
76'
Gangwon FC brengt Cho Jin-hyuk in de plaats van Franko Kovacevic.
75'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chuncheon.
75'
Doelpoging Gangwon FC! Het schot van Henry Hore gaat niet tussen de palen in Chuncheon.
75'
Een doelpoging van Kyeong-Min Kim (Gangwon FC) mist scherpte.
74'
Scheidsrechter Shin Yong-jun geeft een inworp aan Suwon City op de eigen helft in Chuncheon Songam Sports Town.
74'
Trainer Kim Eun-Jung gebruikt zijn vierde wissel. Jun-ho Son wordt door Ha Jung-woo vervangen bij de uitploeg.
73'
Eerste gele kaart voor Yang Min-hyeok (Gangwon FC) in Chuncheon.
73'
72'
Inworp voor Gangwon FC op de helft van Suwon City.
71'
Arbiter Shin Yong-jun kent een vrije trap toe aan Gangwon FC op de eigen helft.
69'
69'
De scherpte ontbreekt bij Bit-garam Yoon (Suwon City). Zijn poging mist doel.
68'
Suwon City krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shin Yong-jun op de helft van Gangwon FC.
68'
Hoekschop voor Suwon City in Chuncheon Songam Sports Town. Seung-won Jeong neemt deze vanaf links.