90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Daejeon World Cup Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Gyu Hyun Choi kent Gwangju FC een inworp toe op de helft van Daejeon Citizen FC.
90+3'
Inworp voor Daejeon Citizen FC in de buurt van het vijandige doel in Daejeon World Cup Stadium.
90+1'
Wissel in Daejeon: Oh Jae-suk vervangt Lee Sang-min bij Daejeon Citizen FC.
90+1'
Scheidsrechter Gyu Hyun Choi kent een vrije trap toe aan Daejeon Citizen FC op een gevaarlijke plek voor Gwangju FC.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Daejeon Citizen FC mag een doeltrap nemen.
89'
In Daejeon World Cup Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Scheidsrechter Gyu Hyun Choi geeft Daejeon Citizen FC een doeltrap.
88'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Gyu Hyun Choi aan de uitploeg.
87'
Daejeon Citizen FC moet uitkijken als Gwangju FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Daejeon World Cup Stadium.
85'
Inworp Daejeon Citizen FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Daejeon Citizen FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gyu Hyun Choi op de helft van Gwangju FC.
80'
De voorzet kwam van Lee Chang-geun.
80'
Door een doelpunt van In-gyun Kim loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Daejeon.
78'
Anton Krivotsyuk (Daejeon Citizen FC) krijgt geel van scheidsrechter Gyu Hyun Choi in Daejeon World Cup Stadium en moet oppassen.
78'
Byeon Jun-soo (Gwangju FC) krijgt geel.
76'
Lee Sang-min (Daejeon Citizen FC) krijgt een eerste gele kaart.
76'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Gwangju FC in de buurt van het doel van Daejeon Citizen FC.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Daejeon.
74'
Trainer Jung-hyo Lee gebruikt zijn vierde wissel. Gunhee Lee wordt door Gabriel Henrique de Souza de Oliveira vervangen bij de uitploeg.
74'
De uitploeg wisselt Gunhee Lee voor Ji-yong Jeong.
69'
Doeltrap voor Gwangju FC in Daejeon World Cup Stadium.
68'
68'
Trainer Sun Hong Hwang (Daejeon Citizen FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Masatoshi Ishida door Deok-geun Lim.
65'
Scheidsrechter Gyu Hyun Choi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
In Daejeon krijgt Gwangju FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64'
Inworp voor Daejeon Citizen FC in Daejeon World Cup Stadium op de eigen helft.
61'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Daejeon Citizen FC in Daejeon.
61'
60'
In Daejeon krijgt Daejeon Citizen FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60'
Daejeon Citizen FC heeft Jun-beom Kim gewisseld. Seung-dae Kim neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sun Hong Hwang.
60'
Bij Daejeon Citizen FC komt Vladislavs Gutkovskis er in. Hij vervangt Yun Do young.
60'
Trainer Sun Hong Hwang gebruikt zijn eerste wissel. Geon-Joo Choi wordt door In-gyun Kim vervangen bij de thuisploeg.
58'
Doeltrap voor Daejeon Citizen FC in Daejeon World Cup Stadium.
56'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Daejeon.
53'
Scheidsrechter Gyu Hyun Choi geeft Gwangju FC een doeltrap.
53'
Inworp voor Daejeon Citizen FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Daejeon.
52'
51'
51'
Daejeon Citizen FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Gyu Hyun Choi in Daejeon.