90+8'
Scheidsrechter Yong-woo Kim kent Daegu FC een inworp toe op de helft van Incheon United FC.
90+7'
Scheidsrechter Yong-woo Kim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
De uitploeg wisselt Myeong-Ju Lee voor Dong-yun Jeong.
90+6'
De uitploeg wisselt Do-hyeok Kim voor Kyeong-hyeon Min.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Incheon United FC mag een doeltrap nemen.
90+6'
Een doelpoging van Edgar Silva (Daegu FC) mist scherpte.
90+5'
Vanaf rechts mag Jae-hyeon Go een hoekschop nemen voor Daegu FC in DGB Daegu Bank Park.
90+5'
Jae-hyeon Go neemt de door scheidsrechter Yong-woo Kim gegeven hoekschop voor Daegu FC in Daegu.
90+4'
In Daegu krijgt Daegu FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+4'
Inworp voor Incheon United FC in de buurt van het vijandige doel in DGB Daegu Bank Park.
90+3'
In DGB Daegu Bank Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Scheidsrechter Yong-woo Kim geeft een inworp aan Incheon United FC op de eigen helft in DGB Daegu Bank Park.
90+2'
Doeltrap voor Daegu FC in DGB Daegu Bank Park.
90+2'
De poging van Do-hyeok Kim (Incheon United FC) mist doel.
90+2'
Incheon United FC schiet tussen de palen, maar Bo-seob Kim ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
88'
Scheidsrechter Yong-woo Kim geeft Daegu FC een doeltrap.
88'
Inworp voor Incheon United FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Daegu.
87'
Park Jin-young (Daegu FC) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Vrije trap voor Incheon United FC op de helft van Daegu FC.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in DGB Daegu Bank Park.
86'
Inworp op de eigen helft voor Daegu FC.
86'
Incheon United FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yong-woo Kim op de helft van Daegu FC.
85'
Park Seung-ho vervangt Stefan Mugosa bij de uitploeg.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Daegu.
85'
Inworp voor Daegu FC in DGB Daegu Bank Park op de eigen helft.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Daegu.
83'
Een doelpoging van Chan-dong Lee (Daegu FC) mist scherpte.
83'
Daegu FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yong-woo Kim in Daegu.
82'
Gele kaart in Daegu: Stefan Mugosa (Incheon United FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Yong-woo Kim.
82'
Vrije trap in DGB Daegu Bank Park. Op de helft van Incheon United FC mag Daegu FC een vrije trap nemen.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Incheon United FC in Daegu.
81'
Gerso Fernandes (Incheon United FC) kan niet meer verder. Paul-Jose Mpoku vervangt hem bij de uitploeg.
81'
Inworp voor Daegu FC op de helft van Incheon United FC.
80'
Scheidsrechter Yong-woo Kim legt de wedstrijd even stil om Gerso Fernandes (Incheon United FC) aan een blessure te laten behandelen in Daegu.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Daegu FC mag een doeltrap nemen.
79'
Gerso Fernandes kan weer verder bij Incheon United FC.
77'
Het spel ligt even stil in Daegu. Gerso Fernandes (Incheon United FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in DGB Daegu Bank Park.
76'
Daegu FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yong-woo Kim op de helft van Incheon United FC.