Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Richards Bay.
90+1'
Schot op doel van Thuso Mogale. Maar zonder doelpunt voor Baroka FC als gevolg.
89'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Richards Bay Stadium (Umhlathuze).
89'
Een doelpoging van Moses Mthembu (Richards Bay FC) mist scherpte.
88'
Inworp Richards Bay FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Katlego Molefe kan weer verder bij Baroka FC.
87'
Het spel ligt even stil: Katlego Molefe (Baroka FC) is geblesseerd.
85'
Doelpunt! Lwandile Sandile Mabuya breidt de voorsprong uit. Richards Bay FC leidt met 4-0.
82'
Vanaf rechts mag Tshepo Wilson Mabua een hoekschop nemen voor Richards Bay FC.
81'
Vergeefse doelpoging Justice Figuareido (Richards Bay FC).
81'
Baroka FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Thuso Mogale.
80'
Richards Bay FC schiet tussen de palen, maar Khusa Myaba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Inworp voor Richards Bay FC in Richards Bay Stadium (Umhlathuze) op de eigen helft.
78'
In Richards Bay Stadium (Umhlathuze) mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Thulani Gumede schiet op doel maar scoort niet voor Richards Bay FC.
76'
Inworp voor Richards Bay FC op de helft van Baroka FC.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Baroka FC in Richards Bay.
74'
Baroka FC brengt Sandile Nyundu in de plaats van Sydney Malivha.
74'
In Richards Bay krijgt Richards Bay FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Richards Bay FC is weer compleet nu Sibusiso Mthethwa weer terug het veld in mag.
72'
Sibusiso Mthethwa van Richards Bay FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
72'
Doeltrap voor Richards Bay FC in Richards Bay Stadium (Umhlathuze).
72'
De scherpte ontbreekt bij Dan Ndhlovu (Baroka FC). Zijn poging mist doel.
71'
71'
De bal is over de achterlijn geweest. Baroka FC mag een doeltrap nemen.
71'
Doelpoging Richards Bay FC! Het schot van Thulani Gumede gaat niet tussen de palen.
69'
Inworp op de eigen helft voor Baroka FC.
68'
Baroka FC gebruikt de tweede wissel. Thuso Mogale vervangt Kabelo Kgostlile.
68'
Ntsako Neverdie Makhubela vervangt Sanele Barns bij de thuisploeg.
68'
De thuisploeg wisselt . Mbuthuma voor Khusa Myaba.
67'
Richards Bay FC brengt Justice Figuareido in de plaats van Somila Ntsundwana.
67'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Richards Bay.
65'
Jamal Salim (Richards Bay FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
65'
65'
Een doelpoging van Khomotjo Lekoloane (Baroka FC) mist scherpte.
63'
63'
Somila Ntsundwana (Richards Bay FC) krijgt geel.
62'
Doelpunt! Richards Bay FC breidt de voorsprong tot 3-0 uit via Somila Ntsundwana.