Doeltrap voor Zuid-Korea in Estadio Ciudad de La Plata.
90+4'
Vrije trap voor Israel op de helft van Zuid-Korea.
90+3'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Israel mag Zuid-Korea een vrije trap nemen.
90+3'
Inworp voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
90'
Inworp op de eigen helft voor Israel.
90'
Wissel in La Plata: Ahmad Ibrahim vervangt Ariel Shibli bij Israel.
86'
Anan Khalaili (Israel) krijgt geel.
85'
Ran Benjamin met de assist.
85'
Israel bouwt zijn voorsprong in La Plata uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Anan Khalaili.
85'
Vanaf Rechts mag Tay Abed een hoekschop nemen voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
83'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
82'
Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Israel.
82'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft Zuid-Korea een doeltrap.
82'
Israel mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Ran Benjamin in Estadio Ciudad de La Plata.
80'
Doeltrap voor Israel in Estadio Ciudad de La Plata.
80'
Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
80'
Bij Zuid-Korea komt Ye-hoon Choi er in. Hij vervangt Bae Seo-joon.
79'
De tweede wissel van Israel. Noam Ben Harosh komt erin voor Shon Edri in Estadio Ciudad de La Plata.
76'
Anan Khalaili deed het voorbereidende werk.
76'
Doelpunt! Omer Senior bezorgt Israel een 2-1 voorsprong.
74'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel geeft een inworp aan Israel op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Israel mag een doeltrap nemen.
71'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Israel.
70'
Een speler van Israel staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ramon Abatti Abel teruggefloten.
69'
Israel krijgt van scheidsrechter Ramon Abatti Abel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
68'
Hoekschop voor Zuid-Korea in Estadio Ciudad de La Plata. Seung-won Lee neemt deze vanaf Rechts.
65'
Israel schiet tussen de palen, maar Omer Senior ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
64'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Zuid-Korea mag Israel een vrije trap nemen.
64'
Inworp voor Israel op de helft van Zuid-Korea.
64'
Scheidsrechter Ramon Abatti Abel kent een vrije trap toe aan Israel, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
63'
Bij Israel komt Omer Senior er in. Hij vervangt Ilay Madmoun.
62'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in La Plata.
62'
Israel krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ramon Abatti Abel in La Plata.
60'
Zuid-Korea heeft Lee Chan-wook gewisseld. In-taek Hwang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kim Eun-Jung.