90+9'
Inworp voor Nieuw-Zeeland ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
90+8'
Buitenspel Nieuw-Zeeland.
90+8'
Arbiter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan Verenigde Staten op de eigen helft.
90+8'
Doeltrap voor Nieuw-Zeeland in Estadio Malvinas Argentinas.
90+7'
Vrije trap voor Verenigde Staten op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor Nieuw-Zeeland.
90+6'
In Mendoza krijgt Verenigde Staten op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Inworp voor Verenigde Staten in Estadio Malvinas Argentinas op de eigen helft.
90+5'
Verenigde Staten is weer compleet nu Gabriel Slonina weer terug het veld van Estadio Malvinas Argentinas in mag.
90+4'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Gabriel Slonina (Verenigde Staten).
90+3'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Verenigde Staten een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan Nieuw-Zeeland, te nemen op de helft van Verenigde Staten.
90+1'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Verenigde Staten op de eigen helft in Estadio Malvinas Argentinas.
90+1'
Inworp voor Nieuw-Zeeland op de helft van Verenigde Staten.
90+1'
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Verenigde Staten in Mendoza.
90'
Garbett neemt de door scheidsrechter Mohamed Marouf gegeven hoekschop voor Nieuw-Zeeland in Mendoza.
89'
Nieuw-Zeeland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf in Mendoza.
89'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Verenigde Staten een doeltrap.
86'
Verenigde Staten krijgt van scheidsrechter Mohamed Marouf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
83'
Vrije trap in Estadio Malvinas Argentinas. Op de helft van Verenigde Staten mag Nieuw-Zeeland een vrije trap nemen.
83'
Verenigde Staten heeft Cade Cowell gewisseld. Kevin Paredes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mikey Varas.
82'
De voorzet kwam van Brandan Craig.
82'
Doelpunt met het hoofd! Rokas Pukstas (Verenigde Staten) bouwt de score verder uit tot 4-0.
81'
Scheidsrechter Mohamed Marouf kent een vrije trap toe aan Verenigde Staten op een gevaarlijke plek voor Nieuw-Zeeland.
80'
Nieuw-Zeeland brengt Donkers in de plaats van Colloty.
80'
Nieuw-Zeeland brengt Fay in de plaats van Wallace.
80'
Inworp voor Verenigde Staten ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mendoza.
79'
Wissel in Mendoza: Niko Tsakiris vervangt Diego Luna bij Verenigde Staten.
79'
Trainer Mikey Varas (Verenigde Staten) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Owen Wolff door Rokas Pukstas.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Staten mag een doeltrap nemen.
78'
77'
75'
Verenigde Staten bouwt zijn voorsprong in Mendoza uit tot 3-0 dankzij een doelpunt van Justin Che.
73'
72'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Nieuw-Zeeland een vrije trap op de eigen helft.
71'
Bij Verenigde Staten komt Michael Halliday er in. Hij vervangt Caleb Wiley.
71'
Verenigde Staten heeft Jack McGlynn gewisseld. Obed Vargas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mikey Varas.