Doelpunt! Mahmoud Ghorbel verkleint de achterstand tot 4-1.
90+10'
De voorzet kwam van Giovane.
90+10'
Doelpunt in La Plata! Andrey Nascimento dos Santos vergroot de voorsprong tot 4-0 voor Brazilië.
90+10'
Vanaf Links mag Raki Aouani een hoekschop nemen voor Tunesië in Estadio Ciudad de La Plata.
90+8'
Gele kaart. Chaim el Djebali (Tunesië) gaat op de bon.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tunesië in La Plata.
90+8'
De scherpte ontbreekt bij Douglas Mendes (Brazilië). Zijn poging mist doel in La Plata.
90+8'
Raki Aouani neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Tunesië in La Plata.
90+6'
Inworp voor Brazilië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Brazilië een doeltrap.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Brazilië mag een doeltrap nemen.
90+3'
Doeltrap voor Brazilië in Estadio Ciudad de La Plata.
90+3'
Tunesië mag een hoekschop nemen vanaf Links via Raki Aouani in Estadio Ciudad de La Plata.
90+3'
Brazilië heeft Guilherme Biro gewisseld. Ronald Cardoso Falkoski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ramon Menezes.
90+1'
Marlon Gomes Claudino deed het voorbereidende werk.
90+1'
Doelpunt! Brazilië breidt de voorsprong tot 3-0 uit via Matheus Martins.
89'
Inworp voor Tunesië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
89'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Tunesië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Brazilië.
88'
Mohamed Dhaoui neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Tunesië in La Plata.
87'
Inworp voor Tunesië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
86'
Een speler van Brazilië staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Halil Umut Meler teruggefloten.
85'
Bij Tunesië komt Youssef Snana er in. Hij vervangt Samy Chouchane.
85'
Brazilië brengt Giovane in de plaats van Marcus Vinicius.
84'
Gele kaart in La Plata: Marlon Gomes Claudino (Brazilië) gaat op de bon bij scheidsrechter Halil Umut Meler.
84'
Eerste gele kaart voor Samy Chouchane (Tunesië) in La Plata.
83'
Vrije trap voor Brazilië op de helft van Tunesië.
82'
Mohamed Dhaoui (Tunesië) krijgt een eerste gele kaart.
82'
Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Brazilië op de eigen helft.
81'
In La Plata krijgt Brazilië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Mohamed Wael Derbali (Tunesië) krijgt geel.
76'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Brazilië, te nemen op de helft van Tunesië.
75'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Brazilië mag Tunesië een vrije trap nemen.
74'
Arthur (Brazilië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
73'
73'
De poging van Raki Aouani (Tunesië) mist doel.
72'
Inworp op de eigen helft voor Tunesië.
72'
Hoekschop voor Brazilië in Estadio Ciudad de La Plata. Marcus Vinicius neemt deze vanaf Links.
71'
Brazilië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Tunesië.
70'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Brazilië een vrije trap op de eigen helft.