90+11'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Nigeria een doeltrap.
90+11'
Nigeria moet opletten als Argentinië van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+10'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Argentinië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+10'
Rilwanu Sarki lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Nigeria.
90+10'
De bal is over de achterlijn geweest. Nigeria mag een doeltrap nemen.
90+10'
De scherpte ontbreekt bij Juan Carlos Gauto (Argentinië). Zijn poging mist doel in San Juan.
90+8'
Rilwanu Sarki van Nigeria is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+8'
Diego Gomez (Argentinië) krijgt geel van scheidsrechter Glenn Nyberg in Estadio San Juan del Bicentenario en moet oppassen.
90+8'
Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Argentinië mag Nigeria een vrije trap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Argentinië een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Nigeria krijgt van scheidsrechter Glenn Nyberg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Poging met het hoofd van Alejo Veliz. Maar geen doelpunt voor Argentinië.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Argentinië.
90+5'
Nigeria brengt Kehinde Ibrahim in de plaats van Samson Lawal.
90+5'
Nigeria gebruikt de vierde wissel. Joshua John vervangt Nnadi Tocukvu.
90+3'
Gino Infantino (Argentinië) krijgt geel.
90+3'
Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Nigeria op de eigen helft.
90+1'
De assist kwam van Victor Ehuwa Eletu.
90+1'
Rilwanu Sarki kopt de bal raak voor Nigeria en vergroot de voorsprong tot 0-2 in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+1'
In Estadio San Juan del Bicentenario ziet het publiek dat Daniel Daga (Nigeria) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90'
Scheidsrechter Glenn Nyberg legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Daga (Nigeria) in Estadio San Juan del Bicentenario.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nigeria in San Juan.
88'
Alejo Veliz mist een kopkans voor Argentinië.
88'
Valentin Barco neemt de door scheidsrechter Glenn Nyberg gegeven hoekschop voor Argentinië in San Juan.
87'
Inworp voor Argentinië in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
86'
Inworp voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
84'
Doeltrap voor Nigeria in Estadio San Juan del Bicentenario.
84'
Een doelpoging van Ignacio Daniel Maestro Puch (Argentinië) in San Juan mist scherpte.
84'
Hoekschop voor Argentinië in Estadio San Juan del Bicentenario. Juan Carlos Gauto neemt deze vanaf Links.
84'
Pech voor Argentinië in San Juan. Het schot van Luka Romero belandt tegen de paal.
83'
83'
82'
Vanaf Links mag Valentin Barco een hoekschop nemen voor Argentinië in Estadio San Juan del Bicentenario.
81'
81'
Een doelpoging van Alejo Veliz (Argentinië) mist scherpte.
80'
Buitenspel Nigeria.
80'
79'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Nigeria op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.