90+12'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Colombia een inworp toe op de helft van Italië.
90+10'
Inworp voor Italië op de helft van Colombia.
90+10'
Inworp op de eigen helft voor Colombia.
90+9'
Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Italië mag Colombia een vrije trap nemen.
90+9'
De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
90+9'
De scherpte ontbreekt bij Daniele Montevago (Italië). Zijn poging mist doel in San Juan.
90+8'
Doeltrap voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+7'
Gele kaart. Duccio Degli Innocenti (Italië) gaat op de bon.
90+7'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Bij Italië komt Alessandro Fontanarosa er in. Hij vervangt Francesco Pio Esposito.
90+6'
Deze wissel was niet voorzien. Carmine Nunziata moet de aangeslagen Tommaso Baldanzi vervangen. Duccio Degli Innocenti komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Italië.
90+6'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië, te nemen op de helft van Colombia.
90+5'
Estadio San Juan del Bicentenario ziet hoe Yaser Asprilla op doel schiet, maar niet scoort voor Colombia.
90+4'
Schot op doel van Jorge Leguin Cabezas Hurtado. Maar zonder doelpunt voor Colombia als gevolg.
90+3'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een gele kaart aan Andres Salazar Osorio (Colombia).
90+2'
Colombia krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Inworp voor Italië in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+2'
De vijfde wissel van Colombia. Miguel Angel Monsalve Gonzales komt erin voor Oscar Manuel Cortes Cortes in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+2'
Inworp voor Italië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
90+1'
Matteo Prati (Italië) krijgt geel.
90+1'
Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Italië op de eigen helft.
90'
Tommaso Baldanzi (Italië) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Juan.
90'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Tommaso Baldanzi (Italië).
90'
Inworp voor Colombia in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Colombia op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
88'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Colombia een doeltrap.
88'
In San Juan kopt Daniele Montevago (Italië) de bal, maar mist doel.
87'
Tommaso Baldanzi neemt de door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi gegeven hoekschop voor Italië in San Juan.
86'
Daniele Montevago (Italië) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
86'
Vanaf Links mag Tommaso Baldanzi een hoekschop nemen voor Italië in Estadio San Juan del Bicentenario.
85'
85'
Gele kaart. Daniele Montevago (Italië) gaat op de bon.
84'
Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Italië.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Colombia in San Juan.
84'
Doelpoging Italië! Het schot van Daniele Montevago gaat niet tussen de palen.
84'
Colombia brengt Juan Castilla in de plaats van Tomas Angel Gutierrez.
83'
Cesare Casadei (Italië) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
82'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi toont Gustavo Puerta (Colombia) de gele kaart.
82'
Italië krijgt van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op eigen helft een vrije trap toegewezen.