90+4'
Inworp voor Uruguay in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
90+4'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Irak mag Uruguay een vrije trap nemen.
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Fabricio Diaz Badaracco.
90+3'
Doelpunt met het hoofd! Alan Matturro Romero (Uruguay) bouwt de score verder uit in Estadio Ciudad de La Plata tot 4-0.
90+2'
Uruguay mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Fabricio Diaz Badaracco in Estadio Ciudad de La Plata.
90+1'
Poging met het hoofd van Luciano Rodriguez (Uruguay), maar hij mist het doel.
90+1'
Doeltrap voor Irak in Estadio Ciudad de La Plata.
90+1'
Vanaf Rechts mag Fabricio Diaz Badaracco een hoekschop nemen voor Uruguay in Estadio Ciudad de La Plata.
90'
Vrije trap voor Uruguay op de helft van Irak.
89'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een vrije trap op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Glenn Nyberg kent Uruguay een inworp toe op de helft van Irak.
88'
Uruguay krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg op de helft van Irak.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Irak mag een doeltrap nemen.
88'
Een doelpoging van Fabricio Diaz Badaracco (Uruguay) mist scherpte.
87'
Uruguay gebruikt de vijfde wissel. Ignacio Sosa Ospital vervangt Sergio Damian Garcia Grana.
86'
Buitenspel Irak.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Uruguay in La Plata.
83'
Doelpoging Irak! Het schot van Ali Jasim Elaibi gaat niet tussen de palen.
82'
Wissel in La Plata: Nicolas Hernan Siri Cagno vervangt Matias Abaldo bij Uruguay.
81'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft een inworp aan Uruguay op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
80'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Irak een vrije trap op de eigen helft.
80'
Inworp voor Irak in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Irak, te nemen op de helft van Uruguay.
78'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Uruguay een doeltrap.
78'
De scherpte ontbreekt bij Sajjad Mohammed Mahdi Al Saedi (Irak). Zijn poging mist doel in La Plata.
78'
Estadio Ciudad de La Plata ziet hoe Ali Sadeq Mahmood Shaheen op doel schiet, maar niet scoort voor Irak.
78'
Irak krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Glenn Nyberg in La Plata.
76'
73'
Trainer Marcelo Broli (Uruguay) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Franco Gonzalez door Anderson Durate.
73'
De eerste wissel van Uruguay. Santiago Homenchenko komt erin voor Andres Ferrari in Estadio Ciudad de La Plata.
73'
Uruguay heeft Mateo Ponte Costa gewisseld. Rodrigo Chagas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcelo Broli.
70'
Inworp voor Irak ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
69'
Arbiter Glenn Nyberg kent een vrije trap toe aan Uruguay op de eigen helft.
69'
Uruguay moet opletten als Irak van scheidsrechter Glenn Nyberg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
67'
Inworp op de eigen helft voor Uruguay.
66'
Bij Irak komt Abdulqader Ayoob Jameel er in. Hij vervangt Youssef Amyn.
66'
Irak gebruikt de derde wissel. Alexander Aoraha vervangt Abdulrazzaq Qasim Kadah Subaihawi.
66'
Irak brengt Roman Doulashi in de plaats van Alai Hussain Ghasem.
66'
Inworp voor Uruguay op de helft van Irak.
65'
Scheidsrechter Glenn Nyberg geeft Irak een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Uruguay.