De poging van Adam Talib Abdulkhaleq (Irak) mist doel in Estadio Ciudad de La Plata.
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Irak een doeltrap.
De bal is over de achterlijn geweest. Tunesië mag een doeltrap nemen.
90+4'
De poging van Ali Jasim Elaibi (Irak) mist doel.
90+4'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent Irak een inworp toe op de helft van Tunesië.
90+3'
Irak krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono op de helft van Tunesië.
90+2'
Het spel ligt even stil: Abdulqader Ayoob Jameel (Irak) is geblesseerd.
90+1'
Mohammed Jameel Shnaa Al Hasani schiet op doel maar scoort niet voor Irak in La Plata.
89'
Irak krijgt een schietkans via Hayder Abdulkareem Tawfeeq Tofee, maar scoort niet.
88'
Arbiter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Tunesië op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft een inworp aan Tunesië op de eigen helft in Estadio Ciudad de La Plata.
87'
Irak gebruikt de vierde wissel. Abbas Fadhil Abbas vervangt Roman Doulashi.
87'
Wissel in La Plata: Mohammed Jameel Shnaa Al Hasani vervangt Youssef Amyn bij Irak.
86'
Mahmoud Ghorbel scoort vanaf de penaltystip en Tunesië breidt de voorsprong uit tot 0-3.
83'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono geeft Tunesië een doeltrap.
83'
De scherpte ontbreekt bij Abdulrazzaq Qasim Kadah Subaihawi (Irak). Zijn poging mist doel.
83'
Irak krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono in La Plata.
82'
Youssef Amyn neemt de door scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono gegeven hoekschop voor Irak in La Plata.
81'
Inworp voor Irak in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tunesië in La Plata.
80'
Doelpoging Irak! Het schot van Abdulrazzaq Qasim Kadah Subaihawi gaat niet tussen de palen.
80'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Irak, te nemen op de helft van Tunesië.
79'
Inworp voor Irak ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
78'
Vrije trap voor Irak op de helft van Tunesië.
77'
77'
De vijfde wissel van Tunesië. Mahmoud Ghorbel komt erin voor Chaim el Djebali in Estadio Ciudad de La Plata.
76'
Inworp op de eigen helft voor Irak.
75'
Irak gebruikt de tweede wissel. Ashar Ali Hussein Albazazinuh vervangt Alexander Aoraha.
75'
74'
Rood in La Plata! Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono stuurt Rayan Nasraoui vroegtijdig naar de kleedkamers. Tunesië met een man minder.
70'
Inworp voor Tunesië in Estadio Ciudad de La Plata op de eigen helft.
70'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Irak mag Tunesië een vrije trap nemen.
69'
Adam Talib Abdulkhaleq (Irak) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
69'
In La Plata krijgt Irak op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Jhon Alexander Ospina Londono kent een vrije trap toe aan Tunesië, te nemen op de helft van Irak.