90+12'
Senegal schiet tussen de palen, maar Souleymane Basse ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in La Plata.
90+11'
Doeltrap voor Colombia in Estadio Ciudad de La Plata.
90+11'
Seydou Sano met de kopkans! Geen doelpunt voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
90+11'
Senegal mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Amidou Diop in Estadio Ciudad de La Plata.
90+11'
Wissel in La Plata: Ibrahima Cissoko vervangt Djibril Diarra bij Senegal.
90+9'
Senegal krijgt van scheidsrechter Halil Umut Meler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+9'
Arbiter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Senegal op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Senegal, te nemen op de helft van Colombia.
90+5'
De voorzet kwam van Juan Castilla.
90+5'
Doelpunt! Oscar Manuel Cortes Cortes maakt de gelijkmaker. 1-1!
90+4'
Vrije trap voor Colombia op de helft van Senegal.
90+4'
Babacar Ndiaye (Senegal) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90+4'
Vanaf Links mag Pape Diop een hoekschop nemen voor Senegal in Estadio Ciudad de La Plata.
90+3'
Scheidsrechter Halil Umut Meler legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Babacar Ndiaye (Senegal) in Estadio Ciudad de La Plata.
90+2'
Souleymane Faye schiet op doel maar scoort niet voor Senegal in La Plata.
90+2'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Colombia een doeltrap.
90+1'
Colombia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Senegal.
90+1'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Colombia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Senegal.
90'
Vrije trap in Estadio Ciudad de La Plata. Op de helft van Senegal mag Colombia een vrije trap nemen.
90'
Mamadou Lamine Camara (Senegal) krijgt een eerste gele kaart.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Colombia mag een doeltrap nemen.
89'
Poging met het hoofd van Oumar Diouf (Senegal), maar hij mist het doel.
88'
De vierde wissel van Colombia. Miguel Angel Monsalve Gonzales komt erin voor Tomas Angel Gutierrez in Estadio Ciudad de La Plata.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Senegal in La Plata.
88'
De kopbal van Jorge Leguin Cabezas Hurtado belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Colombia.
88'
Colombia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in La Plata.
87'
Inworp voor Colombia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Ciudad de La Plata.
86'
85'
Estadio Ciudad de La Plata ziet hoe Pape Diop op doel schiet, maar niet scoort voor Senegal.
84'
Inworp op de eigen helft voor Colombia.
84'
Inworp voor Colombia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in La Plata.
83'
Senegal moet opletten als Colombia van scheidsrechter Halil Umut Meler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent Colombia een inworp toe op de helft van Senegal.
82'
Souleymane Basse neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Senegal in La Plata.
81'
Senegal gebruikt de tweede wissel. Oumar Diouf vervangt Ibrahima Seck.
81'
Coach Malick Daf (Senegal) moet ingrijpen en brengt Mouhamed Gueye voor de geblesseerde Samba Diallo.
80'
Inworp voor Senegal op de helft van Colombia.
79'
Samba Diallo (Senegal) is weer terug binnen de lijnen.
78'
Scheidsrechter Halil Umut Meler legt de wedstrijd even stil om Samba Diallo (Senegal) aan een blessure te laten behandelen in La Plata.