3 - 0Einde
90+11'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Verenigde Staten een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fiji.
90+11'
Fiji krijgt een schietkans via Gulam Razool, maar scoort niet.
90+10'
Inworp voor Fiji op de helft van Verenigde Staten.
90+10'
Buitenspel Fiji.
90+9'
Doelpunt in San Juan! Caleb Wiley vergroot de voorsprong tot 3-0 voor Verenigde Staten.
90+7'
Eerste gele kaart voor Mohammed Raheem (Fiji) in San Juan.
90+7'
Fiji moet uitkijken als Verenigde Staten een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+6'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Verenigde Staten een doeltrap.
90+5'
Scheidsrechter Mohamed Marouf kent Fiji een inworp toe op de helft van Verenigde Staten.
90+5'
Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90+3'
Verenigde Staten krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf op de helft van Fiji.
90+3'
In San Juan krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Cade Cowell raakt namens Verenigde Staten de paal!
90+2'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft een inworp aan Fiji op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
90'
Diego Luna (Verenigde Staten) krijgt geel.
90'
Scheidsrechter Mohamed Marouf kent Verenigde Staten een inworp toe op de helft van Fiji.
89'
Fiji moet opletten als Verenigde Staten van scheidsrechter Mohamed Marouf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Luna.
88'
Verenigde Staten bouwt zijn voorsprong in San Juan uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Cade Cowell.
87'
Inworp voor Verenigde Staten op de helft van Fiji.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
86'
Hoekschop voor Verenigde Staten in Estadio San Juan del Bicentenario. Brandan Craig neemt deze vanaf Links.
85'
Inworp voor Verenigde Staten in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
85'
84'
Verenigde Staten krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Marouf in San Juan.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
83'
Scheidsrechter Mohamed Marouf geeft Verenigde Staten een vrije trap op de eigen helft.
82'
Een speler van Verenigde Staten staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Mohamed Marouf teruggefloten.
82'
Inworp voor Verenigde Staten ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in San Juan.
81'
Inworp op de eigen helft voor Fiji.
81'
81'
80'
Fiji brengt Eneriko Matau in de plaats van Arshad Khan.
79'
Bij Verenigde Staten komt Obed Vargas er in. Hij vervangt Daniel Edelman.
79'
Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
78'
78'
Doelpoging Verenigde Staten! Het schot van Cade Cowell gaat niet tussen de palen.
77'
Inworp voor Verenigde Staten in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.