90+4'
Slowakije krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Fiji.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fiji in San Juan.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Leo Sauer (Slowakije). Zijn poging mist doel in San Juan.
90+4'
Slowakije mag een hoekschop nemen vanaf Links via Leo Sauer in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+3'
Leo Sauer neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slowakije in San Juan.
90+3'
Scheidsrechter Issa Sy kent Fiji een inworp toe op de helft van Slowakije.
90+2'
Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor Slowakije in de buurt van het vijandige doel in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+1'
Vanaf Rechts mag Samuel Kopasek een hoekschop nemen voor Slowakije in Estadio San Juan del Bicentenario.
90'
90'
Hoekschop voor Slowakije in Estadio San Juan del Bicentenario. Samuel Kopasek neemt deze vanaf Rechts.
89'
Inworp voor Slowakije op de helft van Fiji.
89'
Scheidsrechter Issa Sy geeft Slowakije een doeltrap.
89'
Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Issa Sy op de helft van Slowakije.
88'
Vergeefse doelpoging Nino Marcelli (Slowakije) in Estadio San Juan del Bicentenario.
87'
Doeltrap voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario.
87'
Mario Sauer mist het doel en scoort niet voor Slowakije.
87'
87'
De kopbal van Nino Marcelli wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Fiji.
86'
Wissel in San Juan: Mario Sauer vervangt Artur Gajdos bij Slowakije.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Slowakije mag een doeltrap nemen.
85'
Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Slowakije mag Fiji een vrije trap nemen.
85'
Inworp op de eigen helft voor Fiji.
84'
De vierde wissel van Fiji. Arshad Khan komt erin voor Thomas Dunn in Estadio San Juan del Bicentenario.
83'
Scheidsrechter Issa Sy geeft een inworp aan Slowakije op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
83'
83'
Artur Gajdos neemt de door scheidsrechter Issa Sy gegeven hoekschop voor Slowakije in San Juan.
82'
81'
Scheidsrechter Issa Sy geeft Fiji een doeltrap.
81'
Jan Murgas mist het doel en scoort niet voor Slowakije in Estadio San Juan del Bicentenario.
81'
Scheidsrechter Issa Sy kent Slowakije een inworp toe op de helft van Fiji.
80'
80'
Voor Mate Szolgai is de wedstrijd voorbij. David Ovsonka vervangt de aangeslagen speler bij Slowakije.
79'
De voorzet kwam van Samuel Kopasek.
79'
Timotej Jambor kopt de bal raak voor Slowakije en vergroot de voorsprong tot 0-4 in Estadio San Juan del Bicentenario.
79'
Slowakije krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Issa Sy in San Juan.
78'
Inworp voor Fiji in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
77'
Fiji krijgt van scheidsrechter Issa Sy op eigen helft een vrije trap toegewezen.