90+10'
De voorzet kwam van Alan Steve Minda Garcia.
90+10'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Cristhoper Douglas Zambrano Mendez. 9-0!
90+8'
Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Ecuador op de eigen helft.
90+8'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Ecuador een doeltrap.
90+8'
Doelpoging Fiji! Het schot van Nabil Begg gaat niet tussen de palen in Santiago del Estero.
90+8'
Doeltrap voor Fiji in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+8'
Justin Cuero mist het doel en scoort niet voor Ecuador.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ecuador in Santiago del Estero.
90+6'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Estadio Unico Madre De Ciudades ziet hoe Ecuador de score uitbouwt via een benutte penalty van Cristhoper Douglas Zambrano Mendez: 8-0!
90+5'
Geary Kubu (Fiji) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+4'
Ecuador krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Santiago del Estero.
90+4'
Ecuador schiet tussen de palen, maar Madison Ariel Mina Ibarra ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+3'
Justin Cuero schiet op doel maar scoort niet voor Ecuador in Santiago del Estero.
90+3'
Inworp voor Ecuador op de helft van Fiji.
90+1'
In Santiago del Estero krijgt Fiji op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Alan Steve Minda Garcia deed het voorbereidende werk.
89'
Doelpunt! Tommy Chamba breidt de voorsprong uit. Ecuador leidt met 7-0.
89'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent Ecuador een inworp toe op de helft van Fiji.
88'
Fiji krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Ecuador.
88'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent Fiji een inworp toe op de helft van Ecuador.
87'
Sakiusa Saqiri (Fiji) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
86'
85'
Het voorbereidende werk werd verricht door Madison Ariel Mina Ibarra.
85'
Ecuador bouwt zijn voorsprong in Santiago del Estero uit tot 6-0 dankzij een doelpunt van Alan Steve Minda Garcia.
84'
Arshad Khan (Fiji) krijgt een eerste gele kaart.
84'
Vrije trap voor Ecuador op de helft van Fiji.
82'
Sakiusa Saqiri van Fiji is geblesseerd en het spel ligt even stil.
82'
Poging met het hoofd van Tommy Chamba. Maar geen doelpunt voor Ecuador.
82'
Inworp op de eigen helft voor Ecuador.
81'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Fiji een doeltrap.
81'
De poging van Alan Steve Minda Garcia (Ecuador) mist doel.
80'
Ecuador moet opletten als Fiji van scheidsrechter Yusuke Araki een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Inworp voor Fiji op de helft van Ecuador.
79'
Inworp voor Ecuador in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Fiji mag een doeltrap nemen.
77'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Ecuador op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.