Inworp voor Oezbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
90+9'
Inworp voor Guatemala in de buurt van het vijandige doel in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+8'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour geeft Oezbekistan een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
90+7'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour geeft Oezbekistan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guatemala.
90+6'
Vergeefse doelpoging Nestor Cabrera (Guatemala) in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guatemala in Santiago del Estero.
90+3'
Guatemala moet opletten als Oezbekistan van scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Oezbekistan mag een hoekschop nemen vanaf Rechts via Umarli Rahmonaliev in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+2'
Eerste gele kaart voor Kholdorkhonov Pulatkhuja (Oezbekistan) in Santiago del Estero.
90+1'
Oezbekistan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour op de helft van Guatemala.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Guatemala mag een doeltrap nemen.
90'
Umarli Rahmonaliev neemt de door scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour gegeven hoekschop voor Oezbekistan in Santiago del Estero.
89'
Inworp voor Guatemala op de helft van Oezbekistan.
88'
Inworp voor Guatemala ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago del Estero.
88'
Hoekschop voor Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades. Allan Juarez neemt deze vanaf Links.
87'
Guatemala brengt David Melgar Aldana in de plaats van Jorge Moreno.
87'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour geeft een inworp aan Guatemala op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
87'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour kent Oezbekistan een inworp toe op de helft van Guatemala.
86'
86'
Doeltrap voor Guatemala in Estadio Unico Madre De Ciudades.
86'
Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Kholdorkhonov Pulatkhuja gaat niet tussen de palen.
85'
Buitenspelpositie voor Diyor Ortikboev (Oezbekistan) in Estadio Unico Madre De Ciudades (Santiago del Estero).
83'
Bij Guatemala komt Andy Dominguez er in. Hij vervangt Randall Emerson Corado.
83'
Trainer Rafael Loredo Silva (Guatemala) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Daniel Cardoza door Allan Juarez.
83'
Oezbekistan gebruikt de vijfde wissel. Izzatillo Pulatov vervangt Zafarmurod Abdirakhmatov.
78'
78'
Doelpoging Oezbekistan! Het schot van Zafarmurod Abdirakhmatov gaat niet tussen de palen in Santiago del Estero.
77'
Vanaf Links mag Umarli Rahmonaliev een hoekschop nemen voor Oezbekistan in Estadio Unico Madre De Ciudades.
76'
Oezbekistan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour in Santiago del Estero.
75'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour kent een vrije trap toe aan Oezbekistan, te nemen op de helft van Guatemala.
74'
Deze gele kaart heeft gevolgen: Jeshua Urizar doet niet mee met Guatemala in de volgende wedstrijd.
74'
Inworp op de eigen helft voor Oezbekistan.
74'
Guatemala krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour in Santiago del Estero.
72'
Nodirbek Abdurazzokov (Oezbekistan) schiet de bal op de paal.
72'
Arbiter Mohamed Maarouf Eid Mansour kent een vrije trap toe aan Guatemala op de eigen helft.
71'
De bal is over de achterlijn geweest. Oezbekistan mag een doeltrap nemen.
71'
Oezbekistan brengt Nodirbek Abdurazzokov in de plaats van Shakhzodjon Nematjonov.
70'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour geeft Oezbekistan een doeltrap.
70'
Scheidsrechter Mohamed Maarouf Eid Mansour geeft een inworp aan Oezbekistan op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.