Poging met het hoofd van Maximo Perrone (Argentinië), maar hij mist het doel.
90+7'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Nieuw-Zeeland een doeltrap.
90+6'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een gele kaart aan Jay Herdman (Nieuw-Zeeland).
90+6'
Nieuw-Zeeland moet uitkijken als Argentinië een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio San Juan del Bicentenario.
90+6'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Argentinië een inworp toe op de helft van Nieuw-Zeeland.
90+5'
In San Juan kan Gino Infantino (Argentinië) weer verder.
90+5'
Inworp voor Nieuw-Zeeland op de helft van Argentinië.
90+4'
Gino Infantino (Argentinië) raakt geblesseerd in San Juan. Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi legt de wedstrijd even stil.
90+3'
Inworp voor Argentinië in Estadio San Juan del Bicentenario op de eigen helft.
90+1'
Nieuw-Zeeland moet opletten als Argentinië van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
In San Juan krijgt Argentinië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Argentinië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Nieuw-Zeeland.
87'
Maximo Perrone met de assist.
87'
Alejo Veliz scoort met het hoofd en brengt Argentinië verder op voorsprong in San Juan: 0-5.
85'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Nieuw-Zeeland een inworp toe op de helft van Argentinië.
84'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Argentinië op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
84'
83'
Arbiter Salman Ahmad Falahi kent een vrije trap toe aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft.
83'
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Nieuw-Zeeland mag een doeltrap nemen.
80'
Doeltrap voor Nieuw-Zeeland in Estadio San Juan del Bicentenario.
80'
De scherpte ontbreekt bij Matias Soule (Argentinië). Zijn poging mist doel in San Juan.
78'
77'
Vrije trap voor Argentinië op de helft van Nieuw-Zeeland.
77'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Nieuw-Zeeland op de eigen helft in Estadio San Juan del Bicentenario.
75'
Vrije trap in Estadio San Juan del Bicentenario. Op de helft van Argentinië mag Nieuw-Zeeland een vrije trap nemen.
75'
Inworp voor Argentinië op de helft van Nieuw-Zeeland.
75'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi toont Lautaro Di Lollo (Argentinië) de gele kaart.
74'
74'
Inworp op de eigen helft voor Nieuw-Zeeland.
74'
73'
Roman Vega (Argentinië) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in San Juan.
72'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Roman Vega (Argentinië).
71'
Nieuw-Zeeland brengt Donkers in de plaats van Colloty.
71'
Nieuw-Zeeland gebruikt de derde wissel. Fay vervangt Garbett.
70'
Inworp op de eigen helft voor Argentinië.
69'
Argentinië heeft Luka Romero gewisseld. Maximo Perrone neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Mascherano.