De uitploeg krijgt een doeltrap in Santiago del Estero.
90+10'
Een doelpoging van Agustin Giay (Argentinië) mist scherpte.
90+10'
Vanaf Links mag Juan Carlos Gauto een hoekschop nemen voor Argentinië in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+8'
Doelpunt! Maximo Perrone breidt de voorsprong uit. Argentinië leidt met 3-0.
90+8'
Schot op doel van Ignacio Daniel Maestro Puch. Maar zonder doelpunt voor Argentinië als gevolg.
90+7'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een doeltrap.
90+7'
Pech voor Argentinië. Het schot van Luka Romero belandt op de lat.
90+5'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft een inworp aan Guatemala op de eigen helft in Estadio Unico Madre De Ciudades.
90+5'
90+5'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Argentinië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guatemala.
90+4'
Randall Emerson Corado (Guatemala) krijgt geel.
90+3'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Argentinië in de buurt van het doel van Guatemala.
90+2'
Een speler van Guatemala staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Halil Umut Meler teruggefloten.
90+1'
90'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Halil Umut Meler.
88'
Guatemala krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler in Santiago del Estero.
87'
Inworp op de eigen helft voor Guatemala.
87'
Gele kaart. Jeshua Urizar (Guatemala) gaat op de bon.
87'
Wissel in Santiago del Estero: Randall Emerson Corado vervangt Figo Montano bij Guatemala.
86'
Juan Carlos Gauto neemt de door scheidsrechter Halil Umut Meler gegeven hoekschop voor Argentinië in Santiago del Estero.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Argentinië mag een doeltrap nemen.
84'
De scherpte ontbreekt bij Daniel Cardoza (Guatemala). Zijn poging mist doel.
83'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent een vrije trap toe aan Guatemala op een gevaarlijke plek voor Argentinië.
82'
Tomas Agustin Aviles (Argentinië) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
82'
Scheidsrechter Halil Umut Meler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Halil Umut Meler geeft Guatemala een vrije trap op de eigen helft.
80'
80'
In Santiago del Estero kopt Gino Infantino (Argentinië) de bal, maar mist doel.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Guatemala in de buurt van het doel van Argentinië.
78'
Argentinië moet uitkijken als Guatemala een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Unico Madre De Ciudades.
77'
Guatemala krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Halil Umut Meler op de helft van Argentinië.
76'
Mathius Anderson Ricardo Gaitan Romero vervangt Nestor Cabrera bij de uitploeg.
76'
Estadio Unico Madre De Ciudades ziet hoe Gino Infantino op doel schiet, maar niet scoort voor Argentinië.
75'
Inworp voor Argentinië in Estadio Unico Madre De Ciudades op de eigen helft.
75'
Argentinië schiet tussen de palen, maar Ignacio Daniel Maestro Puch ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
74'
Inworp Argentinië. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
De thuisploeg vervangt Diego Gomez door Federico Redondo Solari.
73'
Vrije trap in Estadio Unico Madre De Ciudades. Op de helft van Argentinië mag Guatemala een vrije trap nemen.
71'
Voor Arian Recinos is de wedstrijd voorbij. Edy Palencia vervangt de aangeslagen speler bij Guatemala.