7 - 0Einde
90+5'
Junya Ito met de assist.
90+5'
Treffer in Saitama Stadium 2002! Japan scoort via Takefusa Kubo de 7-0 en loopt verder uit.
90+4'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft Japan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van China.
88'
Doeltrap voor China in Saitama Stadium 2002.
87'
De voorzet kwam van Junya Ito.
87'
Japan loopt uit naar een comfortabele 6-0 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Daizen Maeda in Saitama.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor China in Saitama.
85'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft China een vrije trap op de eigen helft.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Saitama Stadium 2002.
81'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim geeft China een doeltrap.
79'
De thuisploeg wisselt Ayase Ueda voor Koki Ogawa.
77'
Takefusa Kubo met de assist.
77'
Japan loopt uit naar een comfortabele 5-0 voorsprong dankzij Junya Ito.
76'
China gebruikt de vijfde wissel. Wang Shangyuan vervangt Li Yuanyi.
76'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Saitama Stadium 2002.
71'
Bij Japan komt Kota Takai er in. Hij vervangt Ko Itakura.
71'
Japan brengt Ao Tanaka in de plaats van Wataru Endo.
70'
Alan krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij China.
70'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent een vrije trap toe aan Japan op een gevaarlijke plek voor China.
69'
Inworp voor Japan in de buurt van het vijandige doel in Saitama Stadium 2002.
69'
Inworp voor Japan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Saitama.
68'
67'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Japan in de buurt van het doel van China.
64'
64'
Inworp Japan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64'
Japan moet opletten als China van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63'
Trainer Hajime Moriyasu gebruikt zijn tweede wissel. Ritsu Doan wordt door Daizen Maeda vervangen bij de thuisploeg.
63'
De thuisploeg vervangt Kaoru Mitoma door Junya Ito.
63'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim aan de thuisploeg.
61'
De vierde wissel van China. Alan komt erin voor Wu Lei in Saitama Stadium 2002.
61'
Trainer Branko Ivankovic (China) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Yuning Zhang door Fernandinho.
61'
Baihelamu Abuduwaili vervangt Xu Haoyang bij de uitploeg.
58'
Het voorbereidende werk werd verricht door Ayase Ueda.
58'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Takumi Minamino. 4-0!
57'
Japan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op de helft van China.
57'
Scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56'
Inworp voor China in Saitama Stadium 2002 op de eigen helft.
56'
China krijgt van scheidsrechter Abdulrahman Ibrahim Al-Jassim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56'
Vanaf links mag Takefusa Kubo een hoekschop nemen voor Japan in Saitama Stadium 2002.