Doelpoging Australië! Het schot van Sam Silvera gaat niet tussen de palen in Jakarta.
90+7'
Doeltrap voor Indonesië in Gelora Bung Karno Sports Arena.
90+6'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi aan de uitploeg.
90+5'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Australië.
90+4'
Australië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi op de helft van Indonesië.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Australië in Jakarta.
90+3'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Australië op de eigen helft in Gelora Bung Karno Sports Arena.
90+2'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi kent Indonesië een inworp toe op de helft van Australië.
90+2'
Sam Silvera gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+2'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Indonesië een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Vrije trap in Gelora Bung Karno Sports Arena. Op de helft van Indonesië mag Australië een vrije trap nemen.
90'
Inworp Australië. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Inworp voor Indonesië in Gelora Bung Karno Sports Arena op de eigen helft.
90'
In Gelora Bung Karno Sports Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Australië mag een doeltrap nemen.
88'
86'
Wissel in Jakarta: Kye Rowles vervangt Aziz Behich bij Australië.
86'
Indonesië gebruikt de vierde wissel. Wahyu Prasetyo vervangt Sandy Walsh.
86'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft een inworp aan Indonesië op de eigen helft in Gelora Bung Karno Sports Arena.
85'
Australië mag een hoekschop nemen vanaf links via Sam Silvera in Gelora Bung Karno Sports Arena.
84'
Inworp op de eigen helft voor Indonesië.
84'
Inworp voor Australië in de buurt van het vijandige doel in Gelora Bung Karno Sports Arena.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gelora Bung Karno Sports Arena.
82'
81'
80'
Australië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Salman Ahmad Falahi in Jakarta.
80'
Pratama Arhan vervangt Marselino Ferdinan bij de thuisploeg.
78'
Vrije trap voor Australië op de helft van Indonesië.
78'
77'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Indonesië een doeltrap.
77'
Awer Mabil (Australië) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
76'
Inworp voor Australië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Jakarta.
76'
Hoekschop voor Australië in Gelora Bung Karno Sports Arena. Sam Silvera neemt deze vanaf links.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jakarta.
74'
Alessandro Circati mist een kopkans voor Australië.
74'
Awer Mabil neemt de door scheidsrechter Salman Ahmad Falahi gegeven hoekschop voor Australië in Jakarta.
72'
Buitenspel Australië.
72'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi geeft Australië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Indonesië.
71'
Scheidsrechter Salman Ahmad Falahi fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Jakarta.