90+9'
Inworp voor Saoedi-Arabië ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dalian.
90+7'
Inworp voor China op de helft van Saoedi-Arabië.
90+7'
Inworp voor Saoedi-Arabië in de buurt van het vijandige doel in Dalian Suoyuwan Football Stadium.
90+6'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft Saoedi-Arabië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van China.
90+4'
Vrije trap in Dalian Suoyuwan Football Stadium. Op de helft van China mag Saoedi-Arabië een vrije trap nemen.
90+3'
Alan vervangt Fernandinho bij de thuisploeg.
90+3'
Wissel in Dalian: Liangming Lin vervangt Li Yuanyi bij China.
90+3'
De uitploeg wisselt Nasser Aldawsari voor Faisal Al-Ghamdi.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor China.
90'
De voorzet kwam van Musab Fahad Al Juwayr.
90'
Hassan Kadesh kopt de uitploeg naar een 1-2 voorsprong.
90'
Vanaf rechts mag Musab Fahad Al Juwayr een hoekschop nemen voor Saoedi-Arabië in Dalian Suoyuwan Football Stadium.
89'
Vrije trap voor Saoedi-Arabië op de helft van China.
87'
De derde wissel van China. Huang Zhengyu komt erin voor Wenneng Xie in Dalian Suoyuwan Football Stadium.
84'
China moet opletten als Saoedi-Arabië van scheidsrechter Nasrullo Kabirov een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Saoedi-Arabië brengt Musab Fahad Al Juwayr in de plaats van Abdulelah Al Malki.
82'
De uitploeg vervangt Ali Lajami door Awn Mutlaq Alslaluli.
81'
In Dalian Suoyuwan Football Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Saoedi-Arabië heeft Firas Al-Buraikan gewisseld. Mohammed Khalil Marran neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Roberto Mancini.
80'
79'
Arbiter Nasrullo Kabirov kent een vrije trap toe aan Saoedi-Arabië op de eigen helft.
78'
Inworp voor China in Dalian Suoyuwan Football Stadium op de eigen helft.
77'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dalian.
76'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov kent China een inworp toe op de helft van Saoedi-Arabië.
76'
China krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov in Dalian.
74'
China krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op de helft van Saoedi-Arabië.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Dalian.
72'
Trainer Roberto Mancini (Saoedi-Arabië) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Abdullah Al-Hamddan door Fahad Al Muwallad.
70'
Trainer Branko Ivankovic gebruikt zijn tweede wissel. Wu Lei wordt door Yuning Zhang vervangen bij de thuisploeg.
69'
Inworp voor China in de buurt van het vijandige doel in Dalian Suoyuwan Football Stadium.
69'
Inworp op de eigen helft voor Saoedi-Arabië.
67'
63'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft China een doeltrap.
63'
Pech voor Saoedi-Arabië. Het schot van Salem Al Dawsari belandt op de lat.
62'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor China in Dalian.
61'
Saoedi-Arabië krijgt van scheidsrechter Nasrullo Kabirov op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft een inworp aan Saoedi-Arabië op de eigen helft in Dalian Suoyuwan Football Stadium.
59'
Scheidsrechter Nasrullo Kabirov geeft China een vrije trap op de eigen helft.
59'
Saud Abdulhamid (Saoedi-Arabië) krijgt geel van scheidsrechter Nasrullo Kabirov in Dalian Suoyuwan Football Stadium en moet oppassen.
58'
Inworp Saoedi-Arabië. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.