2 - 1Einde
90+9'
Arbiter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Indonesië op de eigen helft.
90+8'
Gele kaart in Qingdao: Jay Idzes (Indonesië) gaat op de bon bij scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor China in Qingdao.
90+7'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Qingdao.
90+5'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
China krijgt van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Inworp China. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft een inworp aan Indonesië op de eigen helft in Qingdao Youth Football Stadium.
90'
China gebruikt de vijfde wissel. Cheng Jin vervangt Shihao Wei.
90'
De thuisploeg wisselt Yuning Zhang voor Zhen Wei.
89'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft China een doeltrap.
89'
Thom Haye mist het doel en scoort niet voor Indonesië in Qingdao Youth Football Stadium.
88'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft Indonesië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van China.
87'
China moet opletten als Indonesië van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Goal! Thom Haye scoort voor Indonesië en maakt er 2-1 van.
86'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Qingdao.
85'
Trainer Tae Yong Shin (Indonesië) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Asnawi Mangkualam Bahar door Pratama Arhan.
85'
Indonesië heeft Ivar Jenner gewisseld. Malik Risaldi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Tae Yong Shin.
84'
Indonesië mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
83'
82'
Inworp voor Indonesië in Qingdao Youth Football Stadium op de eigen helft.
82'
Bij China komt Liangming Lin er in. Hij vervangt Wenneng Xie.
82'
Trainer Branko Ivankovic gebruikt zijn tweede wissel. Baihelamu Abuduwaili wordt door Alan vervangen bij de thuisploeg.
81'
81'
Doelpoging Indonesië! Het schot van Nathan Tjoe-a-On gaat niet tussen de palen.
80'
Inworp op de eigen helft voor Indonesië.
79'
In Qingdao krijgt China op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
Indonesië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op de helft van China.
78'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Vergeefse doelpoging Asnawi Mangkualam Bahar (Indonesië).
76'
In Qingdao Youth Football Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent Indonesië een inworp toe op de helft van China.
74'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Qingdao.
73'
71'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Indonesië, te nemen op de helft van China.
70'
Inworp voor Indonesië in de buurt van het vijandige doel in Qingdao Youth Football Stadium.
69'
Hoekschop voor Indonesië in Qingdao Youth Football Stadium. Nathan Tjoe-a-On neemt deze vanaf rechts.
67'
Doeltrap voor China in Qingdao Youth Football Stadium.
67'
Rizky Ridho kopt namens Indonesië op doel, zonder doelpunt als resultaat.
66'
Vrije trap in Qingdao Youth Football Stadium. Op de helft van China mag Indonesië een vrije trap nemen.