90+7'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft Bahrain een doeltrap.
90+7'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Doeltrap voor Bahrain in Cbus Super Stadium.
90+5'
Australië mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Cbus Super Stadium.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Bahrain in Gold Coast.
90+3'
Mitchell Duke (Australië) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+3'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cbus Super Stadium.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Bahrain.
90+2'
Bahrain in buitenspelpositie.
90+2'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft een inworp aan Bahrain op de eigen helft in Cbus Super Stadium.
90+1'
Inworp voor Australië in Cbus Super Stadium op de eigen helft.
89'
Harry Souttar legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
88'
Bij Bahrain komt Waleed Mohamed Abdulla Al Hayam er in. Hij vervangt Sayed Mahdi Baqer Jaafar Mahdi.
88'
Bahrain krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op de helft van Australië.
86'
86'
Eerste gele kaart voor Abbas Alasfoor (Bahrain) in Gold Coast.
86'
Australië krijgt van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Cbus Super Stadium ziet hoe Jackson Irvine op doel schiet, maar niet scoort voor Australië.
84'
Voor Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon is de wedstrijd voorbij. Mahdi Faisal Alhumaidan vervangt de aangeslagen speler bij Bahrain.
83'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Australië, te nemen op de helft van Bahrain.
82'
Australië brengt Awer Mabil in de plaats van Conor Metcalfe.
82'
Inworp Australië. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Australië in de buurt van het doel van Bahrain.
81'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent Australië een inworp toe op de helft van Bahrain.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gold Coast.
80'
In Gold Coast krijgt Australië op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Australië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op de helft van Bahrain.
77'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Cbus Super Stadium.
77'
Rode kaart in Cbus Super Stadium (Gold Coast). Kusini Yengi van Australië mag gaan douchen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali.
76'
76'
Bahrain moet opletten als Australië van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75'
74'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft Australië een doeltrap.
74'
Ali Haram mist het doel en scoort niet voor Bahrain.
73'
Gele kaart in Gold Coast: Harry Souttar (Australië) gaat op de bon bij scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali.
72'
Arbiter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Bahrain op de eigen helft.
72'
Australië gebruikt de tweede wissel. Mitchell Duke vervangt Craig Alexander Goodwin.
71'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Gold Coast.
71'
Mohamed Jasim Mohamed Ali Abdulla Marhoon (Bahrain) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Gold Coast.