Ji-sung Eom mist het doel en scoort niet voor Zuid-Korea.
90+16'
De bal is over de achterlijn geweest. Oman mag een doeltrap nemen.
90+16'
In Sultan Qaboos Sports Complex mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+15'
Doeltrap voor Oman in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+15'
Inworp voor Zuid-Korea in de buurt van het vijandige doel in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+13'
Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea, te nemen op de helft van Oman.
90+13'
Ali Sulaiman Rashid Al Busaidi (Oman) krijgt een eerste gele kaart.
90+13'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Muscat.
90+11'
Heung-Min Son deed het voorbereidende werk.
90+11'
Min-Kyu Ju legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 1-3!
90+10'
Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Oman op de eigen helft.
90+10'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Zuid-Korea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Oman.
90+9'
Vanaf rechts mag Heung-Min Son een hoekschop nemen voor Zuid-Korea in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+9'
90+8'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+8'
Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Sultan Qaboos Sports Complex.
90+7'
In Muscat krijgt Zuid-Korea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Oman, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
90+6'
Inworp Oman. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+6'
Heung-Min Son neemt de door scheidsrechter Ning Ma gegeven hoekschop voor Zuid-Korea in Muscat.
90+5'
Eerste gele kaart voor Amjad Al Harthi (Oman) in Muscat.
90+4'
Oman mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor Oman op de helft van Zuid-Korea.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oman in Muscat.
90+3'
Zuid-Korea schiet tussen de palen, maar In-beom Hwang ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+1'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sultan Qaboos Sports Complex.
90'
Oman krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Zuid-Korea.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Muscat.
89'
Trainer Myungbo Hong gebruikt zijn vijfde wissel. Hwang Hee-chan wordt door Min-Kyu Ju vervangen bij de uitploeg.
89'
Trainer Myungbo Hong gebruikt zijn vierde wissel. Lee Kangin wordt door Ji-sung Eom vervangen bij de uitploeg.
89'
Oman krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ning Ma in Muscat.
88'
Scheidsrechter Ning Ma kent Oman een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
88'
De thuisploeg vervangt Jameel Al-Yahmadi door Zahir Al Aghbari.
86'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Zuid-Korea een vrije trap op de eigen helft.
86'
Inworp op de eigen helft voor Oman.
85'
85'
Bij Zuid-Korea komt Woo-young Jung er in. Hij vervangt Yong-uh Park.
84'
Scheidsrechter Ning Ma kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Vrije trap in Sultan Qaboos Sports Complex. Op de helft van Zuid-Korea mag Oman een vrije trap nemen.