4 - 0Einde
90+6'
In Amman International Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Inworp voor Jordanie op de helft van Oman.
90+3'
Arbiter Khalid Saleh Alturais kent een vrije trap toe aan Oman op de eigen helft.
87'
Het voorbereidende werk werd verricht door Aref Haitham.
87'
Doelpunt! Jordanie breidt de voorsprong tot 4-0 uit via Ali Iyad Olwan.
86'
Scheidsrechter Khalid Saleh Alturais geeft Oman een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jordanie.
85'
Buitenspelpositie Oman.
85'
Inworp op de eigen helft voor Oman.
83'
Scheidsrechter Khalid Saleh Alturais kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Bij Oman komt Omer Mohammed Rashid Malki er in. Hij vervangt Muhsen Saleh Abdullah Ali Al Ghassani.
81'
Trainer Jamal Sellami (Jordanie) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Yazan Abdallah Al-Naimat door Ibrahim.
81'
De thuisploeg wisselt Mahmoud Nayef Ahmad Mardi voor Aref Haitham.
81'
Jordanie brengt Ibrahim Mohammad Sami in de plaats van Noor Al Din Rawabda.
79'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amman.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Amman.
78'
Jordanie krijgt van scheidsrechter Khalid Saleh Alturais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Inworp Oman. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Doeltrap voor Jordanie in Amman International Stadium.
74'
Inworp voor Oman op de helft van Jordanie.
74'
Scheidsrechter Khalid Saleh Alturais kent Oman een inworp toe op de helft van Jordanie.
74'
Wissel in Amman: Zahir Al Aghbari vervangt Abdulrahman Al-Mushaifri bij Oman.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Amman International Stadium.
71'
Yazeed Moien Hasan Abu Laila (Jordanie) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Amman.
70'
Trainer Jamal Sellami (Jordanie) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Ehsan Manel Farhan Hadad door Yousef Mohammad Abualjazar.
69'
Het spel ligt even stil in Amman. Yazeed Moien Hasan Abu Laila (Jordanie) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
68'
Hatem Sultan neemt de door scheidsrechter Khalid Saleh Alturais gegeven hoekschop voor Oman in Amman.
66'
Inworp voor Oman in de buurt van het vijandige doel in Amman International Stadium.
65'
Scheidsrechter Khalid Saleh Alturais geeft Oman een vrije trap op de eigen helft.
64'
In Amman krijgt Jordanie op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62'
De tweede wissel van Oman. Hatem Sultan komt erin voor Salaah Al Yahyaei in Amman International Stadium.
62'
Trainer Rasheed Jaber Abdullah Al-Yafai gebruikt zijn eerste wissel. Arshad Said Al-Alawi wordt door Abdullah Fawaz vervangen bij de uitploeg.
62'
Oman heeft Amjad Al Harthi gewisseld. Yazed Al Maashani neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rasheed Jaber Abdullah Al-Yafai.
59'
Het spel ligt even stil: Amjad Al Harthi (Oman) is geblesseerd.
58'
Arbiter Khalid Saleh Alturais kent een vrije trap toe aan Jordanie op de eigen helft.
57'
De bal is over de achterlijn geweest. Oman mag een doeltrap nemen.
56'
De thuisploeg vervangt Nizar Mahmoud Al-Rashdan door Rajaei Ayed.
54'
De voorzet kwam van Ali Iyad Olwan.
54'
Doelpunt in Amman! Yazan Abdallah Al-Naimat vergroot de voorsprong tot 3-0 voor Jordanie.
54'
Scheidsrechter Khalid Saleh Alturais geeft een inworp aan Jordanie op de eigen helft in Amman International Stadium.
53'
Oman krijgt van scheidsrechter Khalid Saleh Alturais op eigen helft een vrije trap toegewezen.