90+10'
Vrije trap voor Qatar op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
90+10'
Akram Afif neemt de door scheidsrechter Shaun Evans gegeven hoekschop voor Qatar in Al Rayyan.
90+9'
Inworp voor Qatar op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
90+9'
Inworp op de eigen helft voor Verenigde Arabische Emiraten.
90+8'
De kopbal van Almoez Ali (Qatar) mist het doel van de tegenstander.
90+8'
Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Ahmed bin Alistadion.
90+7'
Inworp Qatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Hoekschop voor Qatar in Ahmed bin Alistadion. Akram Afif neemt deze vanaf links.
90+7'
Scheidsrechter Shaun Evans kent een vrije trap toe aan Qatar, te nemen op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
90+6'
Een speler van Verenigde Arabische Emiraten staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Shaun Evans teruggefloten.
90+4'
De assist kwam van MacKenzie James Hunt.
90+4'
Verenigde Arabische Emiraten loopt uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong dankzij Ali Saleh Ali Saleh Amro.
90+3'
De derde wissel van Verenigde Arabische Emiraten. Mohamed Abbas komt erin voor Harib Abdalla Suhail in Ahmed bin Alistadion.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Al Rayyan.
90+2'
Scheidsrechter Shaun Evans geeft Qatar een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Verenigde Arabische Emiraten.
90+1'
Kopbal richting doel! Karim Boudiaf (Qatar) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Al Rayyan.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Verenigde Arabische Emiraten in Al Rayyan.
90+1'
Vanaf rechts mag Akram Afif een hoekschop nemen voor Qatar in Ahmed bin Alistadion.
89'
Scheidsrechter Shaun Evans geeft Qatar een doeltrap.
89'
Verenigde Arabische Emiraten heeft Tahnoon Al Zaabi gewisseld. MacKenzie James Hunt neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Jorge Gomes Bento.
82'
Qatar gebruikt de vierde wissel. Abdeirahman Moustafa vervangt Ismail Mohamad.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. Verenigde Arabische Emiraten mag een doeltrap nemen.
80'
Lucas Michel Mendes mist het doel en scoort niet voor Qatar in Ahmed bin Alistadion.
80'
Het voorbereidende werk werd verricht door Harib Abdalla Suhail.
80'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Khaled Ebraheim Aldhanhani. Het staat 1-2 in Ahmed bin Alistadion.
79'
Verenigde Arabische Emiraten moet opletten als Qatar van scheidsrechter Shaun Evans een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
78'
Scheidsrechter Shaun Evans kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Vrije trap in Ahmed bin Alistadion. Op de helft van Qatar mag Verenigde Arabische Emiraten een vrije trap nemen.
76'
Wissel in Al Rayyan: Karim Boudiaf vervangt Jassem Gaber Abdulsallam bij Qatar.
76'
De thuisploeg wisselt Mohammed Waad voor Homam Ahmed.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Qatar mag een doeltrap nemen.
76'
Hoekschop voor Verenigde Arabische Emiraten in Ahmed bin Alistadion. Tahnoon Al Zaabi neemt deze vanaf rechts.
75'
Trainer Paulo Jorge Gomes Bento gebruikt zijn eerste wissel. Yahya Alghassani wordt door Ali Saleh Ali Saleh Amro vervangen bij de uitploeg.
75'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Shaun Evans aan de uitploeg.
74'
Inworp voor Verenigde Arabische Emiraten in Ahmed bin Alistadion op de eigen helft.
74'
Qatar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shaun Evans op de helft van Verenigde Arabische Emiraten.
72'
Inworp voor Qatar in de buurt van het vijandige doel in Ahmed bin Alistadion.
70'
Scheidsrechter Shaun Evans geeft een inworp aan Qatar op de eigen helft in Ahmed bin Alistadion.
70'
In Ahmed bin Alistadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.