90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Kyrgyzstan mag een doeltrap nemen.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Mohammed Khled Hoish een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bishkek.
90+5'
Inworp voor Noord-Korea op de helft van Kyrgyzstan.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Noord-Korea.
90+4'
In Dolen Omurzakov Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bishkek.
90+2'
In Bishkek krijgt Noord-Korea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft een inworp aan Kyrgyzstan op de eigen helft in Dolen Omurzakov Stadium.
90+2'
90'
Trainer Maksim Lisitsyn gebruikt zijn vierde wissel. Joel Kojo wordt door Merk Kimi Bern vervangen bij de thuisploeg.
90'
Inworp voor Noord-Korea in Dolen Omurzakov Stadium op de eigen helft.
89'
Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Noord-Korea op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent Noord-Korea een inworp toe op de helft van Kyrgyzstan.
87'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Noord-Korea een vrije trap op de eigen helft.
85'
Kyrgyzstan krijgt van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
De uitploeg incasseert geel op naam van Il Gwan Jong.
83'
83'
In Bishkek krijgt Kyrgyzstan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81'
Inworp voor Kyrgyzstan op de helft van Noord-Korea.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kyrgyzstan in Bishkek.
80'
Arbiter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Kyrgyzstan op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent een vrije trap toe aan Noord-Korea, te nemen op de helft van Kyrgyzstan.
78'
78'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Kyrgyzstan een doeltrap.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Noord-Korea mag een doeltrap nemen.
76'
De uitploeg wisselt Paek Chung-Song voor Ju Song Choe.
76'
Noord-Korea gebruikt de vierde wissel. Kwang-Song Han vervangt Kuk-Jin Kim.
76'
Inworp voor Kyrgyzstan in de buurt van het vijandige doel in Dolen Omurzakov Stadium.
75'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Kyrgyzstan een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Noord-Korea.
75'
Inworp voor Kyrgyzstan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bishkek.
74'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Noord-Korea een doeltrap.
74'
Magamed Uzdenov vervangt Kai Merk bij de thuisploeg.
74'
Bij Kyrgyzstan komt Alexander Mischenko er in. Hij vervangt Ermek Kenzhebaev.
73'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Inworp Noord-Korea. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Scheidsrechter Mohammed Khled Hoish geeft Kyrgyzstan een vrije trap op de eigen helft.
71'
Gele kaart in Bishkek: Il-Song Ri (Noord-Korea) gaat op de bon bij scheidsrechter Mohammed Khled Hoish.
69'
68'
Noord-Korea moet opletten als Kyrgyzstan van scheidsrechter Mohammed Khled Hoish een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.