1 - 0Einde
90+5'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Foolad Shahr Stadium.
90+4'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent Iran een inworp toe op de helft van Kyrgyzstan.
90+4'
Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Kyrgyzstan op de eigen helft.
90+4'
Inworp Kyrgyzstan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Iran, te nemen op de helft van Kyrgyzstan.
90+2'
Schot op doel van Merk Kimi Bern. Maar zonder doelpunt voor Kyrgyzstan als gevolg.
90+1'
Inworp voor Kyrgyzstan in Foolad Shahr Stadium op de eigen helft.
90+1'
Een doelpoging van Omid Noorafkan (Iran) in Isfahan mist scherpte.
90+1'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Kyrgyzstan een doeltrap.
88'
88'
Alireza Beiranvand lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Iran.
87'
Kyrgyzstan brengt Merk Kimi Bern in de plaats van Joel Kojo.
86'
Alireza Beiranvand van Iran is geblesseerd en het spel ligt even stil.
86'
In Isfahan krijgt Iran op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Inworp voor Kyrgyzstan op de helft van Iran.
85'
Kyrgyzstan krijgt een schietkans via Joel Kojo, maar scoort niet.
85'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Kyrgyzstan een vrije trap op de eigen helft.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Iran in Isfahan.
83'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft een inworp aan Iran op de eigen helft in Foolad Shahr Stadium.
82'
Kyrgyzstan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki in Isfahan.
81'
Alimardon Shukurov neemt de door scheidsrechter Yusuke Araki gegeven hoekschop voor Kyrgyzstan in Isfahan.
81'
Wissel in Isfahan: Saleh Hardani Kherad vervangt Arya Yousefi bij Iran.
81'
Coach Amir Ghalenoei voert noodgedwongen zijn vierde wissel door. Sardar Azmoun moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Shahriar Moghanloo.
79'
Kyrgyzstan heeft Kayrat Zhyrgalbek Uulu gewisseld. Murolimzhon Akhmedov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maksim Lisitsyn.
79'
Het spel ligt even stil in Isfahan. Sardar Azmoun (Iran) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
78'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Isfahan.
77'
Iran krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Kyrgyzstan.
76'
Doeltrap voor Kyrgyzstan in Foolad Shahr Stadium.
76'
Sardar Azmoun mist het doel en scoort niet voor Iran in Foolad Shahr Stadium.
75'
74'
In Foolad Shahr Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
74'
Een doelpoging van Mehdi Torabi (Iran) mist scherpte.
73'
Inworp op de eigen helft voor Iran.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kyrgyzstan in Isfahan.
73'
Doelpoging Iran! Het schot van Sardar Azmoun gaat niet tussen de palen in Isfahan.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Kyrgyzstan mag een doeltrap nemen.
70'
Odiljon Abdurakhmanov (Kyrgyzstan) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Isfahan.
69'
Kyrgyzstan krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Iran.