Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vancouver.
De poging met het hoofd van Brian White (Vancouver Whitecaps FC) belandt op de paal in BC Place.
Kei Kamara met de assist.
90+3'
Het staat 1-2 in BC Place! Ilie Sanchez zet de uitploeg op voorsprong.
90+2'
Los Angeles FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer in Vancouver.
90+1'
Inworp voor Los Angeles FC op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
90+1'
Kei Kamara (Los Angeles FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vancouver.
90'
Sebastian Berhalter neemt de door scheidsrechter Drew Fischer gegeven hoekschop voor Vancouver Whitecaps FC in Vancouver.
89'
Los Angeles FC blokkeert de kopbal van Brian White (Vancouver Whitecaps FC) in Vancouver.
88'
86'
In BC Place mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Vancouver Whitecaps FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Sebastian Berhalter in BC Place.
85'
Scheidsrechter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Vancouver Whitecaps FC, te nemen op de helft van Los Angeles FC.
84'
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Angeles FC mag een doeltrap nemen.
83'
Poging met het hoofd van Brian White (Vancouver Whitecaps FC), maar hij mist het doel.
82'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft Los Angeles FC een doeltrap.
82'
Vancouver Whitecaps FC heeft Ryan Raposo gewisseld. Giuseppe Bovalina neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vanni Sartini.
82'
Wissel in Vancouver: Damir Kreilach vervangt Levonte Johnson bij Vancouver Whitecaps FC.
82'
Inworp voor Vancouver Whitecaps FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vancouver.
80'
Inworp voor Los Angeles FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vancouver.
78'
78'
Los Angeles FC gebruikt de derde wissel. Nathan Ordaz vervangt Marlon.
78'
Kei Kamara vervangt Olivier Giroud bij de uitploeg.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Vancouver Whitecaps FC mag een doeltrap nemen.
77'
De kopbal van Sergi Palencia (Los Angeles FC) mist het doel van de tegenstander.
76'
Scheidsrechter Drew Fischer kent Los Angeles FC een inworp toe op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
76'
Los Angeles FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Drew Fischer op de helft van Vancouver Whitecaps FC.
75'
Scheidsrechter Drew Fischer geeft een inworp aan Vancouver Whitecaps FC op de eigen helft in BC Place.
75'
74'
74'
Brian White (Vancouver Whitecaps FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
71'
69'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Drew Fischer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vancouver.
67'
Arbiter Drew Fischer kent een vrije trap toe aan Vancouver Whitecaps FC op de eigen helft.