90+5'
Earthquakes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Malik Badawi op de helft van Saint Louis.
90+5'
Scheidsrechter Malik Badawi kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Malik Badawi kent Earthquakes een inworp toe op de helft van Saint Louis.
90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Citypark.
90+2'
Scheidsrechter Malik Badawi geeft Saint Louis een doeltrap.
90+2'
Tanner Beason mist een kopkans voor Earthquakes.
90+2'
Earthquakes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Malik Badawi in St. Louis.
90+1'
Vrije trap in Citypark. Op de helft van Saint Louis mag Earthquakes een vrije trap nemen.
90+1'
Earthquakes krijgt van scheidsrechter Malik Badawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Earthquakes moet opletten als Saint Louis van scheidsrechter Malik Badawi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Inworp voor Saint Louis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in St. Louis.
89'
Vrije trap voor Saint Louis op de helft van Earthquakes.
88'
Inworp voor Saint Louis in Citypark op de eigen helft.
85'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Earthquakes in de buurt van het doel van Saint Louis.
85'
Eduard Lowen (Saint Louis) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Michael Wentzel.
85'
De thuisploeg wisselt Indiana Vassilev voor Anthony Markanich.
84'
Eduard Lowen van Saint Louis is geblesseerd en het spel ligt even stil.
83'
83'
82'
Doeltrap voor Earthquakes in Citypark.
82'
Akil Watts (Saint Louis) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
80'
Saint Louis brengt Akil Watts in de plaats van Tomas Totland.
79'
Saint Louis heeft Hosei Kijima gewisseld. Jake Nerwinski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Hackworth.
79'
78'
Earthquakes gebruikt de vijfde wissel. Amahl Pellegrino vervangt Benjamin Kikanovic.
76'
Inworp op de eigen helft voor Saint Louis.
73'
De uitploeg krijgt een doeltrap in St. Louis.
72'
Vitor Costa (Earthquakes) krijgt geel van scheidsrechter Malik Badawi in Citypark en moet oppassen.
72'
Scheidsrechter Malik Badawi kent een vrije trap toe aan Saint Louis, te nemen op de helft van Earthquakes.
72'
Scheidsrechter Malik Badawi geeft Earthquakes een vrije trap op de eigen helft.
70'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in St. Louis.
69'
In Citypark mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
In St. Louis krijgt Saint Louis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68'
Inworp Saint Louis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Earthquakes mag een doeltrap nemen.
68'
Indiana Vassilev mist het doel en scoort niet voor Saint Louis.
67'
In Citypark ziet Tim Parker (Saint Louis) zijn kopbal op doel gered worden door Earthquakes.
67'
Saint Louis mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Indiana Vassilev in Citypark.
66'
Scheidsrechter Malik Badawi toont Hernan Lopez Munoz (Earthquakes) de gele kaart.
66'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Malik Badawi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in St. Louis.