90+8'
Arbiter Malik Badawi kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders op de eigen helft.
90+8'
Doeltrap voor FC Dallas in Lumen Field.
90+7'
Scheidsrechter Malik Badawi kent FC Dallas een inworp toe op de helft van Seattle Sounders.
90+4'
Het voorbereidende werk werd verricht door Obed Vargas.
90+4'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Jordan Morris. 3-2!
90+2'
Scheidsrechter Malik Badawi geeft FC Dallas een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Dallas in Seattle.
90+1'
De poging van Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) mist doel.
90'
Scheidsrechter Malik Badawi kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders, te nemen op de helft van FC Dallas.
90'
Dante Sealy (FC Dallas) krijgt geel.
88'
Albert Rusnak deed het voorbereidende werk.
88'
Jordan Morris scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Seattle Sounders in Lumen Field.
88'
Seattle Sounders mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Albert Rusnak in Lumen Field.
87'
Petar Musa (FC Dallas) doet weer mee in Lumen Field.
87'
Inworp voor FC Dallas in Lumen Field op de eigen helft.
86'
Scheidsrechter Malik Badawi legt de wedstrijd even stil om Petar Musa (FC Dallas) aan een blessure te laten behandelen in Seattle.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Dallas mag een doeltrap nemen.
86'
In Lumen Field mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp voor FC Dallas op de helft van Seattle Sounders.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Seattle.
84'
Scheidsrechter Malik Badawi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
FC Dallas moet opletten als Seattle Sounders van scheidsrechter Malik Badawi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83'
83'
De scherpte ontbreekt bij Raul Ruidiaz (Seattle Sounders). Zijn poging mist doel in Seattle.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Seattle.
82'
Inworp FC Dallas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
De uitploeg vervangt Patrickson Delgado door Omar Gonzalez.
80'
Gele kaart in Seattle: Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) gaat op de bon bij scheidsrechter Malik Badawi.
80'
In Seattle krijgt FC Dallas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Vanaf links mag Raul Ruidiaz een hoekschop nemen voor Seattle Sounders in Lumen Field.
78'
Albert Rusnak met de assist.
78'
Doelpunt! Seattle Sounders brengt het verschil terug tot 1-2 via Raul Ruidiaz.
77'
Inworp voor Seattle Sounders in de buurt van het vijandige doel in Lumen Field.
77'
Seattle Sounders krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Malik Badawi in Seattle.
76'
Seattle Sounders krijgt van scheidsrechter Malik Badawi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Scheidsrechter Malik Badawi geeft Seattle Sounders een doeltrap.
75'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Lumen Field.
73'
De derde wissel van Seattle Sounders. Reed Baker-Whiting komt erin voor Nouhou Tolo in Lumen Field.
73'
72'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Malik Badawi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seattle.