90+9'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Seattle Sounders een vrije trap op de eigen helft.
90+8'
Seattle Sounders heeft Albert Rusnak gewisseld. Nathan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Brian Schmetzer.
90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Chicago Fire mag een doeltrap nemen.
90+7'
Inworp Seattle Sounders. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+6'
In Seattle krijgt Chicago Fire op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joseph Dickerson een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Seattle.
90+4'
Albert Rusnak (Seattle Sounders) krijgt geel van scheidsrechter Joseph Dickerson in Lumen Field en moet oppassen.
90+3'
Albert Rusnak brengt zijn ploeg Seattle Sounders aan de leiding na een benutte strafschop. 2-1!
90+1'
Seattle Sounders krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joseph Dickerson op de helft van Chicago Fire.
90+1'
Inworp voor Seattle Sounders in Lumen Field op de eigen helft.
90'
Doeltrap voor Chicago Fire in Lumen Field.
90'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders, te nemen op de helft van Chicago Fire.
90'
Inworp voor Seattle Sounders in de buurt van het vijandige doel in Lumen Field.
87'
Trainer Frank Klopas gebruikt zijn vijfde wissel. Maren Haile-Selassie wordt door Georgios Koutsias vervangen bij de uitploeg.
86'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lumen Field.
85'
De thuisploeg wisselt Joao Paulo voor Danny Musovski.
85'
Wissel in Seattle: Tom Barlow vervangt Hugo Cuypers bij Chicago Fire.
85'
Kellyn Acosta vervangt Brian Gutierrez bij de uitploeg.
85'
Bij Chicago Fire komt Chris Mueller er in. Hij vervangt Allan Arigoni.
84'
Vrije trap voor Seattle Sounders op de helft van Chicago Fire.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Lumen Field.
77'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Jackson Ragen.
76'
Trainer Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Léo Chú door Pedro de la Vega.
76'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Chicago Fire een vrije trap op de eigen helft.
72'
72'
Hoekschop voor Chicago Fire in Lumen Field. Maren Haile-Selassie neemt deze vanaf rechts.
70'
Arbiter Joseph Dickerson kent een vrije trap toe aan Seattle Sounders op de eigen helft.
70'
Chicago Fire krijgt van scheidsrechter Joseph Dickerson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent Seattle Sounders een inworp toe op de helft van Chicago Fire.
62'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Seattle.
62'
Schot op doel van Joao Paulo. Maar zonder doelpunt voor Seattle Sounders als gevolg.
61'
59'
Scheidsrechter Joseph Dickerson geeft Chicago Fire een doeltrap.
59'
Joao Paulo mist het doel en scoort niet voor Seattle Sounders.
58'
Inworp voor Chicago Fire ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Seattle.
58'
Scheidsrechter Joseph Dickerson kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57'
De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Albert Rusnak, die een penalty verzilvert in Lumen Field.