De uitploeg wisselt Jalen Neal voor Carlos Emiro Garces Torres.
90+1'
De voorzet kwam van Miki Yamane.
90+1'
LA Galaxy bouwt zijn voorsprong in Stanford uit tot 0-3 dankzij een doelpunt van Mauricio Cuevas.
89'
Marky Delgado neemt de door scheidsrechter Guido Gonzales Jr gegeven hoekschop voor LA Galaxy in Stanford.
88'
Hoekschop voor LA Galaxy in Stanford Stadium. Marky Delgado neemt deze vanaf links.
87'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft LA Galaxy een vrije trap op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft LA Galaxy een doeltrap.
86'
LA Galaxy heeft Diego Fagundez gewisseld. Mauricio Cuevas neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Greg Vanney.
86'
Wissel in Stanford: Miguel Berry vervangt Dejan Joveljic bij LA Galaxy.
86'
Inworp voor Earthquakes in Stanford Stadium op de eigen helft.
86'
Inworp op de eigen helft voor LA Galaxy.
84'
Arbiter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan LA Galaxy op de eigen helft.
84'
Schot op doel van Preston Judd. Maar zonder doelpunt voor Earthquakes als gevolg.
84'
Doeltrap voor LA Galaxy in Stanford Stadium.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Earthquakes mag een doeltrap nemen.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Earthquakes in Stanford.
82'
Riqui Puig mist het doel en scoort niet voor LA Galaxy.
80'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft een inworp aan LA Galaxy op de eigen helft in Stanford Stadium.
79'
Wissel in Stanford: Alfredo Morales vervangt Hernan Lopez Munoz bij Earthquakes.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Stanford.
79'
Doelpoging LA Galaxy! Het schot van Gabriel Pec gaat niet tussen de palen.
78'
Vanaf rechts mag Gabriel Pec een hoekschop nemen voor LA Galaxy in Stanford Stadium.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor LA Galaxy in Stanford.
76'
Arbiter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Earthquakes op de eigen helft.
76'
Trainer Ian Russell gebruikt zijn derde wissel. Cristian Espinoza wordt door Jack Skahan vervangen bij de thuisploeg.
75'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent LA Galaxy een inworp toe op de helft van Earthquakes.
75'
Gele kaart. John McCarthy (LA Galaxy) gaat op de bon.
74'
74'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr geeft Earthquakes een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van LA Galaxy.
72'
Treffer in Stanford Stadium! LA Galaxy scoort via Dejan Joveljic de 0-2 en loopt verder uit.
72'
De poging van Riqui Puig (LA Galaxy) mist doel.
71'
71'
LA Galaxy krijgt van scheidsrechter Guido Gonzales Jr op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. LA Galaxy mag een doeltrap nemen.
70'
De scherpte ontbreekt bij Preston Judd (Earthquakes). Zijn poging mist doel.
69'
In Stanford krijgt LA Galaxy op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Guido Gonzales Jr kent een vrije trap toe aan Earthquakes, te nemen op de helft van LA Galaxy.
68'
68'
Inworp voor Earthquakes op de helft van LA Galaxy.
66'
LA Galaxy krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guido Gonzales Jr in Stanford.