90+5'
Inworp Houston Dynamo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Doeltrap voor Real Salt Lake in Rio Tinto Stadium.
90+4'
Een doelpoging van Griffin Dorsey (Houston Dynamo) mist scherpte.
90+3'
In Sandy krijgt Real Salt Lake op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Trainer Pablo Mastroeni gebruikt zijn vierde wissel. Cristian Arango wordt door Nelson Palacio vervangen bij de thuisploeg.
90+2'
Franco Escobar (Houston Dynamo) krijgt geel.
90+2'
Real Salt Lake heeft Bryan Oviedo gewisseld. Philip Quinton neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pablo Mastroeni.
90+2'
Gele kaart in Sandy: Emeka Eneli (Real Salt Lake) gaat op de bon bij scheidsrechter Allen Chapman.
90+2'
Arbiter Allen Chapman kent een vrije trap toe aan Houston Dynamo op de eigen helft.
90+1'
Houston Dynamo schiet tussen de palen, maar Sebastian Ferreira ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Sandy.
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Rio Tinto Stadium.
89'
Een speler van Real Salt Lake staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Allen Chapman teruggefloten.
88'
Rio Tinto Stadium ziet hoe Cristian Arango op doel schiet, maar niet scoort voor Real Salt Lake.
88'
Trainer Ben Olsen (Houston Dynamo) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Ibrahim Aliyu door Gabe Segal.
87'
De uitploeg vervangt Erik Sviatchenko door Tate Schmitt.
87'
Scheidsrechter Allen Chapman kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Real Salt Lake krijgt van scheidsrechter Allen Chapman op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Vrije trap in Rio Tinto Stadium. Op de helft van Real Salt Lake mag Houston Dynamo een vrije trap nemen.
85'
De thuisploeg wisselt Matt Crooks voor Maikel Chang.
84'
De eerste wissel van Real Salt Lake. Anderson Julio komt erin voor Diego Luna in Rio Tinto Stadium.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Houston Dynamo mag een doeltrap nemen.
83'
Een doelpoging van Cristian Arango (Real Salt Lake) in Sandy mist scherpte.
83'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Real Salt Lake een vrije trap op de eigen helft.
82'
Vergeefse doelpoging Matt Crooks (Real Salt Lake).
80'
80'
Inworp op de eigen helft voor Houston Dynamo.
79'
Scheidsrechter Allen Chapman kent Real Salt Lake een inworp toe op de helft van Houston Dynamo.
79'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
78'
Braian Ojeda (Real Salt Lake) krijgt geel van scheidsrechter Allen Chapman in Rio Tinto Stadium en moet oppassen.
77'
Houston Dynamo mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
76'
Buitenspel Real Salt Lake. Scheidsrechter Allen Chapman fluit de thuisploeg terug in Rio Tinto Stadium.
75'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Houston Dynamo een vrije trap op de eigen helft.
75'
Wissel in Sandy: Brad Smith vervangt Sebastian Kowalczyk bij Houston Dynamo.
75'
Scheidsrechter Allen Chapman geeft Real Salt Lake een doeltrap.
73'
72'
71'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Sandy.
71'
De scherpte ontbreekt bij Cristian Arango (Real Salt Lake). Zijn poging mist doel.
71'
Vanaf rechts mag Bryan Oviedo een hoekschop nemen voor Real Salt Lake in Rio Tinto Stadium.