Trainer Eric Ramsay gebruikt zijn tweede wissel. D.J. Taylor wordt door Jordan Adebayo-Smith vervangen bij de uitploeg.
90+5'
Scheidsrechter Tim Ford geeft Minnesota United FC een doeltrap.
90+4'
Portland Timbers heeft Felipe Mora gewisseld. Cristhian Paredes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Philip John Neville.
90+2'
Het voorbereidende werk werd verricht door Dairon Asprilla.
90+2'
Goal! De thuisploeg neemt een 3-2 voorsprong via Jonathan Rodriguez.
90+2'
Trainer Eric Ramsay (Minnesota United FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Bongokuhle Hlongwane door Rory O'Driscoll.
90+2'
Arbiter Tim Ford kent een vrije trap toe aan Portland Timbers op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Tim Ford geeft Minnesota United FC een vrije trap op de eigen helft.
86'
Portland Timbers krijgt van scheidsrechter Tim Ford op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Scheidsrechter Tim Ford geeft een inworp aan Portland Timbers op de eigen helft in Providence Park.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Providence Park.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Minnesota United FC in Portland.
84'
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Portland.
83'
Doelpoging Portland Timbers! Het schot van Jonathan Rodriguez gaat niet tussen de palen in Portland.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Minnesota United FC mag een doeltrap nemen.
81'
Doeltrap voor Minnesota United FC in Providence Park.
79'
Scheidsrechter Tim Ford geeft een inworp aan Minnesota United FC op de eigen helft in Providence Park.
77'
Bij Minnesota United FC bevindt Bongokuhle Hlongwane zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Tim Ford.
77'
75'
De vierde wissel van Portland Timbers. Dairon Asprilla komt erin voor Juan Mosquera in Providence Park.
75'
Buitenspel Portland Timbers. Scheidsrechter Tim Ford fluit de thuisploeg terug in Providence Park.
73'
73'
De assist kwam van Evander.
73'
Doelpunt! Santiago Moreno maakt de gelijkmaker. 2-2!
71'
Vergeefse doelpoging Evander (Portland Timbers) in Providence Park.
70'
Trainer Philip John Neville gebruikt zijn tweede wissel. Claudio Bravo wordt door Antony vervangen bij de thuisploeg.
70'
Portland Timbers heeft Maximiliano David Ayala gewisseld. Eryk Williamson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Philip John Neville.
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portland Timbers in Portland.
66'
In Providence Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portland.
64'
63'
63'
Evander neemt de door scheidsrechter Tim Ford gegeven hoekschop voor Portland Timbers in Portland.
62'
Buitenspelpositie Minnesota United FC.
61'
Inworp op de eigen helft voor Minnesota United FC.
61'
Jonathan Rodriguez schiet op doel maar scoort niet voor Portland Timbers in Portland.
60'
Portland Timbers schiet tussen de palen, maar Santiago Moreno ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
60'
59'
In Portland krijgt Minnesota United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.