90+8'
Scheidsrechter Alexis Da Silva toont Ashley Westwood (Charlotte FC) de gele kaart.
90+8'
Charlotte FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexis Da Silva in Chester.
90+8'
Brecht Dejaegere neemt de door scheidsrechter Alexis Da Silva gegeven hoekschop voor Charlotte FC in Chester.
90+7'
Inworp voor Charlotte FC in de buurt van het vijandige doel in Subaru Park.
90+7'
Philadelphia krijgt van scheidsrechter Alexis Da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Charlotte FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexis Da Silva op de helft van Philadelphia.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Philadelphia in Chester.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Charlotte FC mag een doeltrap nemen.
90+3'
Scheidsrechter Alexis Da Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
90+2'
Charlotte FC schiet tussen de palen, maar Iuri Tavares ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Chester.
90+1'
Bij Charlotte FC komt Brecht Dejaegere er in. Hij vervangt Kerwin Vargas.
90+1'
Trainer Dean Smith (Charlotte FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Liel Abada door Tyger Smalls.
90+1'
In Subaru Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een gele kaart aan Djibril Diani (Charlotte FC).
87'
Vrije trap voor Philadelphia op de helft van Charlotte FC.
86'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft een inworp aan Charlotte FC op de eigen helft in Subaru Park.
84'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Philadelphia een doeltrap.
83'
Hoekschop voor Charlotte FC in Subaru Park. Jere Uronen neemt deze vanaf rechts.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Subaru Park.
81'
81'
De scherpte ontbreekt bij Liel Abada (Charlotte FC). Zijn poging mist doel in Chester.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Chester.
80'
Een doelpoging van Kerwin Vargas (Charlotte FC) in Chester mist scherpte.
79'
Inworp voor Philadelphia in Subaru Park op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Alexis Da Silva geeft Charlotte FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Philadelphia.
78'
Doeltrap voor Charlotte FC in Subaru Park.
78'
Een doelpoging van Thai Baribo (Philadelphia) in Chester mist scherpte.
77'
Wissel in Chester: Olivier Mbaizo vervangt Kai Wagner bij Philadelphia.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Philadelphia mag een doeltrap nemen.
75'
Philadelphia moet opletten als Charlotte FC van scheidsrechter Alexis Da Silva een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Jere Uronen schiet op doel maar scoort niet voor Charlotte FC.
72'
Trainer Dean Smith gebruikt zijn tweede wissel. Patrick Agyemang wordt door Iuri Tavares vervangen bij de uitploeg.
72'
De derde wissel van Philadelphia. Christopher Olney Jr komt erin voor Leon Maximilian Flach in Subaru Park.
72'
De uitploeg wisselt Benjamin Bender voor Djibril Diani.
71'
Inworp voor Charlotte FC in Subaru Park op de eigen helft.
69'
69'
Inworp voor Charlotte FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Chester.
68'
Gele kaart in Chester: Benjamin Bender (Charlotte FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Alexis Da Silva.
68'
Vrije trap in Subaru Park. Op de helft van Charlotte FC mag Philadelphia een vrije trap nemen.