90+5'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent Orlando City SC een inworp toe op de helft van Los Angeles FC.
90+3'
Doeltrap voor Los Angeles FC in Exploria Stadium.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Orlando City SC.
90+1'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft Los Angeles FC een doeltrap.
90'
In Exploria Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
In Orlando krijgt Orlando City SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Orlando City SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez op de helft van Los Angeles FC.
86'
Los Angeles FC bouwt zijn voorsprong in Orlando uit tot 1-3 dankzij een doelpunt van Denis Bouanga.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Los Angeles FC mag een doeltrap nemen.
84'
De vierde wissel van Los Angeles FC. Nathan Ordaz komt erin voor Mateusz Bogusz in Exploria Stadium.
80'
Denis Bouanga met de assist.
80'
Los Angeles FC komt op een 1-2 voorsprong in Orlando via Mateusz Bogusz!
79'
Wissel in Orlando: Eddie Segura vervangt Timothy Tillmann bij Los Angeles FC.
79'
De vijfde wissel van Los Angeles FC. Maxime Chanot komt erin voor Ryan Hollingshead in Exploria Stadium.
78'
Trainer Oscar Alexander Pareja Gomez gebruikt zijn derde wissel. Duncan McGuire wordt door Jack Lynn vervangen bij de thuisploeg.
76'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Orlando City SC mag een hoekschop nemen vanaf links via Nicolas Lodeiro in Exploria Stadium.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Los Angeles FC in Orlando.
70'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
68'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
68'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Martin Ojeda.
67'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Rubiel Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Orlando.
66'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez toont Dagur Dan Thorhallsson (Orlando City SC) de gele kaart.
65'
65'
Cesar Nahuel Araujo Vilches mist het doel en scoort niet voor Orlando City SC in Exploria Stadium.
64'
Inworp op de eigen helft voor Los Angeles FC.
63'
Inworp Los Angeles FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62'
Orlando City SC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rubiel Vazquez in Orlando.
61'
Martin Ojeda vervangt Ivan Angulo bij de thuisploeg.
61'
Orlando City SC heeft Rafael Santos gewisseld. Shak Mohammed neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Oscar Alexander Pareja Gomez.
61'
61'
Los Angeles FC gebruikt de tweede wissel. Omar Chagoya vervangt Kei Kamara.
61'
Trainer Steven Cherundolo (Los Angeles FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Eduard Atuesta door Erik Duenas.
59'
58'
57'
56'
Vrije trap in Exploria Stadium. Op de helft van Los Angeles FC mag Orlando City SC een vrije trap nemen.
56'
Scheidsrechter Rubiel Vazquez geeft een gele kaart aan Denis Bouanga (Los Angeles FC).
54'
53'
Vanaf links mag Nicolas Lodeiro een hoekschop nemen voor Orlando City SC in Exploria Stadium.