De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Orlando.
90+9'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Exploria Stadium.
90+8'
Scheidsrechter Natalie Simon geeft een inworp aan Chicago Fire op de eigen helft in Exploria Stadium.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Orlando.
90+6'
Scheidsrechter Natalie Simon geeft Chicago Fire een doeltrap.
90+6'
Ivan Angulo mist het doel en scoort niet voor Orlando City SC in Exploria Stadium.
90+5'
Inworp voor Chicago Fire op de helft van Orlando City SC.
90+4'
Chicago Fire krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Natalie Simon op de helft van Orlando City SC.
90+4'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Orlando.
90+3'
Scheidsrechter Natalie Simon geeft Chicago Fire een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
De uitploeg vervangt Hugo Cuypers door Tom Barlow.
90+2'
Arbiter Natalie Simon kent een vrije trap toe aan Orlando City SC op de eigen helft.
90+1'
Doeltrap voor Chicago Fire in Exploria Stadium.
90'
Inworp voor Chicago Fire in Exploria Stadium op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Natalie Simon geeft Orlando City SC een doeltrap.
89'
88'
88'
Doelpoging Orlando City SC! Het schot van Martin Ojeda gaat niet tussen de palen.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chicago Fire in Orlando.
87'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van Chicago Fire.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Orlando City SC mag een doeltrap nemen.
85'
In Exploria Stadium ziet Georgios Koutsias (Chicago Fire) zijn kopbal op doel gered worden door Orlando City SC.
84'
In Exploria Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
83'
Scheidsrechter Natalie Simon geeft een gele kaart aan Cesar Nahuel Araujo Vilches (Orlando City SC).
83'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Exploria Stadium.
82'
Inworp Orlando City SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Scheidsrechter Natalie Simon kent Chicago Fire een inworp toe op de helft van Orlando City SC.
80'
Een doelpoging van Gaston Gimenez (Chicago Fire) mist scherpte.
79'
Inworp voor Chicago Fire ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Orlando.
79'
Chicago Fire schiet tussen de palen, maar Brian Gutierrez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
78'
Orlando City SC heeft Rafael Santos gewisseld. Kyle Smith neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Oscar Alexander Pareja Gomez.
78'
Chicago Fire krijgt van scheidsrechter Natalie Simon op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Chicago Fire gebruikt de derde wissel. Georgios Koutsias vervangt Robert Jonathan Dean Jr.
75'
74'
Vrije trap in Exploria Stadium. Op de helft van Orlando City SC mag Chicago Fire een vrije trap nemen.