Doeltrap voor Sporting Kansas City in Red Bull Arena.
90+7'
Bij Sporting Kansas City komt Memo Rodriguez er in. Hij vervangt Erik Thommy.
90+6'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
90+6'
Scheidsrechter Ramy Touchan fluit voor buitenspel van Sporting Kansas City.
90+2'
Tweede geel en dus rood voor Jake Davis. Sporting Kansas City moet verder met een man minder.
90+1'
89'
Julian Hall brengt de thuisploeg langszij, 1-1.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Sporting Kansas City mag een doeltrap nemen.
87'
Jake Davis (Sporting Kansas City) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ramy Touchan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Harrison.
87'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft NY Red Bulls een doeltrap.
84'
Inworp voor NY Red Bulls in Red Bull Arena op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft Sporting Kansas City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van NY Red Bulls.
84'
NY Red Bulls schiet tussen de palen, maar Dante Vanzeir ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Harrison.
84'
NY Red Bulls krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ramy Touchan op de helft van Sporting Kansas City.
83'
Inworp Sporting Kansas City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Sporting Kansas City heeft Johnny Russell gewisseld. Remi Walter neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Peter Joseph Vermes.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Harrison.
81'
De thuisploeg wisselt Elias Manoel voor Julian Hall.
81'
Vrije trap in Red Bull Arena. Op de helft van NY Red Bulls mag Sporting Kansas City een vrije trap nemen.
80'
Arbiter Ramy Touchan kent een vrije trap toe aan NY Red Bulls op de eigen helft.
76'
Scheidsrechter Ramy Touchan kent NY Red Bulls een inworp toe op de helft van Sporting Kansas City.
75'
Inworp voor Sporting Kansas City op de helft van NY Red Bulls.
74'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft een inworp aan Sporting Kansas City op de eigen helft in Red Bull Arena.
74'
Trainer Sandro Schwarz gebruikt zijn vierde wissel. Cameron Harper wordt door Serge Ngoma vervangen bij de thuisploeg.
74'
Inworp op de eigen helft voor Sporting Kansas City.
73'
In Harrison krijgt NY Red Bulls op de eigen helft een vrije trap te nemen.
73'
Scheidsrechter Ramy Touchan geeft een inworp aan NY Red Bulls op de eigen helft in Red Bull Arena.
72'
Inworp NY Red Bulls. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Sporting Kansas City moet opletten als NY Red Bulls van scheidsrechter Ramy Touchan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
NY Red Bulls krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ramy Touchan in Harrison.
70'
69'
In Red Bull Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69'
67'
66'
Vrije trap voor Sporting Kansas City op de helft van NY Red Bulls.
66'
Felipe Ignacio Carballo Ares (NY Red Bulls) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
66'
Scheidsrechter Ramy Touchan kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.