90+4'
NY Red Bulls krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo op de helft van Philadelphia.
90+3'
In Harrison kopt Dylan Nealis (NY Red Bulls) de bal, maar mist doel.
90+3'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft Philadelphia een doeltrap.
90+3'
NY Red Bulls mag een hoekschop nemen vanaf links via John Tolkin in Red Bull Arena.
90+3'
NY Red Bulls krijgt een schietkans via Cory Burke, maar scoort niet.
90+1'
Inworp voor NY Red Bulls in Red Bull Arena op de eigen helft.
90+1'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft een inworp aan NY Red Bulls op de eigen helft in Red Bull Arena.
90'
Inworp NY Red Bulls. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
NY Red Bulls krijgt van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Schot op doel van Elias Manoel. Maar zonder doelpunt voor NY Red Bulls als gevolg.
85'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo kent NY Red Bulls een inworp toe op de helft van Philadelphia.
84'
Inworp voor Philadelphia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Harrison.
83'
Inworp op de eigen helft voor NY Red Bulls.
81'
NY Red Bulls krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo in Harrison.
80'
Philadelphia gebruikt de vierde wissel. Leon Maximilian Flach vervangt Jack McGlynn.
80'
Jeremy Rafanello vervangt Daniel Gazdag bij de uitploeg.
79'
NY Red Bulls brengt Julian Hall in de plaats van Cameron Harper.
79'
Inworp voor Philadelphia in Red Bull Arena op de eigen helft.
79'
Pech voor Philadelphia in Harrison. Het schot van Thai Baribo belandt tegen de paal.
77'
Inworp voor NY Red Bulls op de helft van Philadelphia.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor NY Red Bulls in Harrison.
76'
Doelpoging Philadelphia! Het schot van Samuel Adeniran gaat niet tussen de palen in Harrison.
76'
In Red Bull Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
De uitploeg incasseert geel op naam van Andre Blake.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Philadelphia mag een doeltrap nemen.
75'
De poging van Lewis Morgan (NY Red Bulls) mist doel.
75'
Philadelphia moet opletten als NY Red Bulls van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
De thuisploeg vervangt Daniel Edelman door Serge Ngoma.
74'
Inworp Philadelphia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Samuel Adeniran vervangt Mikael Uhre bij de uitploeg.
73'
Doeltrap voor NY Red Bulls in Red Bull Arena.
73'
De poging van Thai Baribo (Philadelphia) mist doel in Red Bull Arena.
70'
Elias Manoel (NY Red Bulls) kopt de bal op de paal in Harrison.
70'
Philadelphia krijgt een schietkans via Mikael Uhre, maar scoort niet in Red Bull Arena.
68'
Doeltrap voor Philadelphia in Red Bull Arena.
67'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Harrison.
66'
Cameron Harper mist het doel en scoort niet voor NY Red Bulls in Red Bull Arena.
64'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft een inworp aan Philadelphia op de eigen helft in Red Bull Arena.