James Sands deed het voorbereidende werk.
90+4'
Doelpunt! New York City FC breidt de voorsprong tot 4-2 uit via Monsef Bakrar.
90+3'
New York City FC krijgt van scheidsrechter Serhii Boiko op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Yankee Stadium.
90+1'
Doelpunt! Duncan McGuire verkleint de achterstand tot 3-2.
90+1'
Buitenspel van de thuisploeg.
90'
Bij Orlando City SC komt Jack Lynn er in. Hij vervangt Martin Ojeda.
90'
Inworp voor New York City FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bronx.
89'
Yankee Stadium ziet hoe Martin Ojeda op doel schiet, maar niet scoort voor Orlando City SC.
89'
New York City FC moet opletten als Orlando City SC van scheidsrechter Serhii Boiko een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
88'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van New York City FC.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Serhii Boiko een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bronx.
86'
Martin Ojeda neemt de door scheidsrechter Serhii Boiko gegeven hoekschop voor Orlando City SC in Bronx.
84'
Vrije trap in Yankee Stadium. Op de helft van New York City FC mag Orlando City SC een vrije trap nemen.
83'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft een inworp aan Orlando City SC op de eigen helft in Yankee Stadium.
83'
New York City FC heeft Adrian Alonso Martinez Batista gewisseld. Monsef Bakrar neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nick Cushing.
82'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Bronx.
82'
De scherpte ontbreekt bij Adrian Alonso Martinez Batista (New York City FC). Zijn poging mist doel.
81'
Hoekschop voor New York City FC in Yankee Stadium. Maxi Moralez neemt deze vanaf links.
80'
New York City FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Hannes Wolf in Yankee Stadium.
79'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent New York City FC een inworp toe op de helft van Orlando City SC.
79'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft New York City FC een vrije trap op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Serhii Boiko toont Thiago Martins (New York City FC) de gele kaart.
78'
Matt Freese (New York City FC) krijgt geel van scheidsrechter Serhii Boiko in Yankee Stadium en moet oppassen.
77'
Orlando City SC schiet tussen de palen, maar Facundo Daniel Torres Pérez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
76'
Doeltrap voor Orlando City SC in Yankee Stadium.
76'
De kopbal van Adrian Alonso Martinez Batista (New York City FC) mist het doel van de tegenstander.
75'
In Yankee Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Scheidsrechter Serhii Boiko geeft New York City FC een doeltrap.
74'
De poging van Luis Muriel (Orlando City SC) mist doel.
74'
Inworp voor Orlando City SC in Yankee Stadium op de eigen helft.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Martin Ojeda.
72'
Dagur Dan Thorhallsson kopt de bal raak voor de uitploeg. Orlando City SC verkleint de achterstand tot 3-1.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bronx.
71'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bronx.
71'
De poging van Luis Muriel (Orlando City SC) mist doel in Yankee Stadium.
70'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent een vrije trap toe aan Orlando City SC, te nemen op de helft van New York City FC.
70'
In Bronx krijgt New York City FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69'
Scheidsrechter Serhii Boiko kent Orlando City SC een inworp toe op de helft van New York City FC.