90+4'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft CF Montreal een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
James Sands (New York City FC) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft CF Montreal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van New York City FC.
90+1'
CF Montreal krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Vrije trap in Citi Field. Op de helft van New York City FC mag CF Montreal een vrije trap nemen.
90'
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Flushing.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Citi Field.
88'
CF Montreal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Bryce Duke in Citi Field.
88'
De thuisploeg vervangt Adrian Alonso Martinez Batista door Monsef Bakrar.
87'
New York City FC moet opletten als CF Montreal van scheidsrechter Marcos De Oliveira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft een inworp aan New York City FC op de eigen helft in Citi Field.
84'
Inworp voor CF Montreal in de buurt van het vijandige doel in Citi Field.
81'
Vrije trap voor New York City FC op de helft van CF Montreal.
80'
Inworp voor New York City FC in Citi Field op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Inworp op de eigen helft voor CF Montreal.
74'
Buitenspel van de uitploeg.
72'
Trainer Nick Cushing (New York City FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Hannes Wolf door Julian Fernandez.
72'
Andres Perea vervangt Keaton Parks bij de thuisploeg.
72'
67'
De uitploeg wisselt Josef Martinez voor Jules-Anthony Vilsaint.
67'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft CF Montreal een doeltrap.
66'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor New York City FC in de buurt van het doel van CF Montreal.
66'
Vrije trap in Citi Field. Op de helft van CF Montreal mag New York City FC een vrije trap nemen.
65'
65'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marcos De Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Flushing.
64'
Arbiter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan New York City FC op de eigen helft.
63'
In Citi Field mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63'
Inworp CF Montreal. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
Inworp voor New York City FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Flushing.
59'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF Montreal in Flushing.
58'
CF Montreal brengt Lassi Lappalainen in de plaats van Ruan.
58'
Inworp op de eigen helft voor New York City FC.
58'
Bij CF Montreal komt Dominik Yankov er in. Hij vervangt Kwadwo Opoku.
58'
Wissel in Flushing: Fernando Alvarez vervangt George Campbell bij CF Montreal.
56'
Het voorbereidende werk werd verricht door Hannes Wolf.
56'
New York City FC bouwt zijn voorsprong in Flushing uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Adrian Alonso Martinez Batista.