Nashville SC in buitenspelpositie.
90'
Inworp voor New England Revolution in Gillette Stadium op de eigen helft.
89'
Arbiter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Nashville SC op de eigen helft.
89'
Vanaf rechts mag Carles Gil een hoekschop nemen voor New England Revolution in Gillette Stadium.
89'
Wissel in Foxborough: Tim Parker vervangt Luca Daniel Langoni bij New England Revolution.
86'
Luca Daniel Langoni met de assist.
86'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Brandon Bye New England Revolution op voorsprong. Het staat 1-0 in Foxborough.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Foxborough.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nashville SC in Foxborough.
84'
83'
New England Revolution krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marcos De Oliveira op de helft van Nashville SC.
82'
Doeltrap voor New England Revolution in Gillette Stadium.
80'
In Gillette Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan Nashville SC, te nemen op de helft van New England Revolution.
79'
Trainer Caleb Porter (New England Revolution) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Giacomo Vrioni door Bobby Wood.
78'
Nashville SC gebruikt de vierde wissel. Randall Leal vervangt Alex Muyl.
78'
Nashville SC heeft Brian Anunga gewisseld. Sean Davis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach B J Callaghan.
78'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira geeft een inworp aan New England Revolution op de eigen helft in Gillette Stadium.
76'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent New England Revolution een inworp toe op de helft van Nashville SC.
75'
Inworp Nashville SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
New England Revolution krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marcos De Oliveira in Foxborough.
74'
Inworp voor New England Revolution op de helft van Nashville SC.
73'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
73'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent een vrije trap toe aan New England Revolution, te nemen op de helft van Nashville SC.
71'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Marcos De Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Foxborough.
70'
70'
Nashville SC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Hany Mukhtar in Gillette Stadium.
68'
Inworp voor Nashville SC in Gillette Stadium op de eigen helft.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Nashville SC mag een doeltrap nemen.
66'
Carles Gil neemt de door scheidsrechter Marcos De Oliveira gegeven hoekschop voor New England Revolution in Foxborough.
65'
In Foxborough krijgt New England Revolution op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64'
62'
Trainer Caleb Porter gebruikt zijn eerste wissel. Emmanuel Boateng wordt door Esmir Bajraktarevic vervangen bij de thuisploeg.
62'
Wissel in Foxborough: Jacob Shaffelburg vervangt Teal Bunbury bij Nashville SC.
62'
De eerste wissel van Nashville SC. Patrick Yazbek komt erin voor Anibal Godoy in Gillette Stadium.
61'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gillette Stadium.
61'
60'
Scheidsrechter Marcos De Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.