90+2'
Scheidsrechter Ricardo Fierro geeft een inworp aan Columbus Crew SC op de eigen helft in Gillette Stadium.
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Gillette Stadium.
90+1'
Doeltrap voor New England Revolution in Gillette Stadium.
90+1'
84'
New England Revolution moet uitkijken als Columbus Crew SC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Gillette Stadium.
84'
De uitploeg vervangt Diego Rossi door Marino Hinestroza.
83'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
82'
De vierde wissel van New England Revolution. Andrew Farrell komt erin voor Noel Arthur Buck in Gillette Stadium.
82'
Trainer Caleb Porter (New England Revolution) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Giacomo Vrioni door Bobby Wood.
81'
Columbus Crew SC heeft Christian Ramirez gewisseld. Alexandru Matan neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Wilfried Nancy.
81'
Columbus Crew SC heeft Maximilian Arfsten gewisseld. Yaw Yeboah neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Wilfried Nancy.
81'
Trainer Wilfried Nancy gebruikt zijn tweede wissel. Darlington Nagbe wordt door Derrick Jones vervangen bij de uitploeg.
80'
Diego Rossi met de assist.
80'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Steven Moreira. 1-5!
77'
Columbus Crew SC moet opletten als New England Revolution van scheidsrechter Ricardo Fierro een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
76'
In Gillette Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
De voorzet kwam van Diego Rossi.
72'
Doelpunt! Columbus Crew SC breidt de voorsprong tot 1-4 uit via Rudy Camacho.
72'
Columbus Crew SC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Diego Rossi in Gillette Stadium.
71'
Inworp voor Columbus Crew SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Foxborough.
71'
Inworp voor Columbus Crew SC in de buurt van het vijandige doel in Gillette Stadium.
70'
Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
70'
Inworp voor Columbus Crew SC in Gillette Stadium op de eigen helft.
69'
Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Emmanuel Boateng plaats maken voor Jack Panayotou.
68'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Emmanuel Boateng (New England Revolution).
66'
Scheidsrechter Ricardo Fierro legt de wedstrijd even stil om Maximilian Arfsten (Columbus Crew SC) aan een blessure te laten behandelen in Foxborough.
66'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Gillette Stadium.
64'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Foxborough.
64'
Trainer Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Malte Amundsen door Yevhen Cheberko.
64'
Wissel in Foxborough: Brandon Bye vervangt Nicholas Lima bij New England Revolution.
64'
De eerste wissel van New England Revolution. Mark-Anthony Kaye komt erin voor Ian Harkes in Gillette Stadium.
62'
Scheidsrechter Ricardo Fierro geeft New England Revolution een doeltrap.
62'
Een doelpoging van Mohamed Farsi (Columbus Crew SC) in Foxborough mist scherpte.
59'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Foxborough.
59'
Scheidsrechter Ricardo Fierro geeft Columbus Crew SC een vrije trap op de eigen helft.
58'
Scheidsrechter Ricardo Fierro kent een vrije trap toe aan New England Revolution, te nemen op de helft van Columbus Crew SC.
57'
New England Revolution krijgt van scheidsrechter Ricardo Fierro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55'
Vrije trap in Gillette Stadium. Op de helft van New England Revolution mag Columbus Crew SC een vrije trap nemen.
54'
Inworp Columbus Crew SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.