90+4'
90+2'
New England Revolution moet opletten als Atlanta United FC van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Doeltrap voor Atlanta United FC in Gillette Stadium.
90+2'
Inworp voor New England Revolution in de buurt van het vijandige doel in Gillette Stadium.
90'
De assist kwam van Ronald Hernandez.
90'
De uitploeg verkleint het gat tot een 2-1 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Daniel Rios in Gillette Stadium.
90'
De vierde wissel van Atlanta United FC. Ronald Hernandez komt erin voor Brooks Lennon in Gillette Stadium.
90'
Atlanta United FC gebruikt de derde wissel. Nicolas Firmino vervangt Xande Silva.
89'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
88'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo kent een vrije trap toe aan New England Revolution, te nemen op de helft van Atlanta United FC.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. New England Revolution mag een doeltrap nemen.
86'
Hoekschop voor Atlanta United FC in Gillette Stadium. Brooks Lennon neemt deze vanaf links.
85'
Arbiter Jair Antonio Marrufo kent een vrije trap toe aan Atlanta United FC op de eigen helft.
85'
Brooks Lennon neemt de door scheidsrechter Jair Antonio Marrufo gegeven hoekschop voor Atlanta United FC in Foxborough.
83'
New England Revolution krijgt van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Inworp New England Revolution. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
New England Revolution heeft Xavier Arreaga gewisseld. Dave Romney neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Caleb Porter.
81'
Bij New England Revolution komt Jonathan Mensah er in. Hij vervangt Ian Harkes.
81'
In Gillette Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Wissel in Foxborough: Tyler Wolff vervangt Derrick Williams bij Atlanta United FC.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor New England Revolution in Foxborough.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Foxborough.
75'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo fluit voor buitenspel van New England Revolution.
73'
Atlanta United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jair Antonio Marrufo in Foxborough.
71'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft Atlanta United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van New England Revolution.
68'
New England Revolution brengt Brandon Bye in de plaats van Nicholas Lima.
67'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft New England Revolution een doeltrap.
67'
Inworp voor Atlanta United FC op de helft van New England Revolution.
66'
Inworp voor Atlanta United FC in Gillette Stadium op de eigen helft.
65'
63'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft Atlanta United FC een vrije trap op de eigen helft.
62'
De uitploeg vervangt Tristan Muyumba door Saba Lobzhanidze.
62'
De thuisploeg wisselt Dylan Borrero voor Andrew Farrell.
62'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlanta United FC mag een doeltrap nemen.
60'
59'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jair Antonio Marrufo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Foxborough.
59'
59'
De scherpte ontbreekt bij Tristan Muyumba (Atlanta United FC). Zijn poging mist doel in Foxborough.
58'
Scheidsrechter Jair Antonio Marrufo geeft een inworp aan Atlanta United FC op de eigen helft in Gillette Stadium.