90+6'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een inworp aan Orlando City SC op de eigen helft in Geodis Park.
90+3'
Het spel ligt even stil in Nashville. Tyler Boyd (Nashville SC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90'
Nashville SC in buitenspelpositie.
90'
Inworp voor Orlando City SC in Geodis Park op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere toont Forster Wekem Ajago (Nashville SC) de gele kaart.
88'
Trainer Rumba Munthali (Nashville SC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jacob Shaffelburg door Isaiah Jones.
87'
De uitploeg vervangt Ivan Angulo door David Brekalo.
87'
Jeorgio Kocevski vervangt Cesar Nahuel Araujo Vilches bij de uitploeg.
87'
Inworp voor Orlando City SC op de helft van Nashville SC.
85'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een inworp aan Nashville SC op de eigen helft in Geodis Park.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Nashville.
84'
In Geodis Park mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
De assist kwam van Ivan Angulo.
81'
Orlando City SC loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong dankzij Ramiro Enrique.
80'
Trainer Oscar Alexander Pareja Gomez gebruikt zijn derde wissel. Rafael Santos wordt door Kyle Smith vervangen bij de uitploeg.
80'
De uitploeg wisselt Martin Ojeda voor Nicolas Lodeiro.
80'
Pedro Gallese (Orlando City SC) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Nashville.
78'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Pedro Gallese (Orlando City SC).
77'
In Nashville krijgt Orlando City SC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Hany Mukhtar neemt de door scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere gegeven hoekschop voor Nashville SC in Nashville.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Orlando City SC in Nashville.
76'
Teal Bunbury met de kopkans! Geen doelpunt voor Nashville SC in Geodis Park.
75'
Wissel in Nashville: Luis Muriel vervangt Facundo Daniel Torres Pérez bij Orlando City SC.
75'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft Nashville SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Orlando City SC.
75'
Inworp Orlando City SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Orlando City SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op de helft van Nashville SC.
73'
Inworp voor Nashville SC in Geodis Park op de eigen helft.
73'
Inworp voor Orlando City SC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nashville.
72'
Hoekschop voor Nashville SC in Geodis Park. Hany Mukhtar neemt deze vanaf links.
71'
Nashville SC krijgt van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70+1'
Bij Nashville SC komt Forster Wekem Ajago er in. Hij vervangt Dru Yearwood.
70'
Nashville SC moet opletten als Orlando City SC van scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Vergeefse doelpoging Facundo Daniel Torres Pérez (Orlando City SC).
68'
In Geodis Park ziet het publiek dat Dru Yearwood (Nashville SC) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
67'
Doeltrap voor Orlando City SC in Geodis Park.
67'
Een doelpoging van Teal Bunbury (Nashville SC) mist scherpte.
67'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere legt de wedstrijd even stil om Dru Yearwood (Nashville SC) aan een blessure te laten behandelen in Nashville.
64'
Scheidsrechter Pierre-Luc Lauziere geeft een gele kaart aan Facundo Daniel Torres Pérez (Orlando City SC).
64'
62'
Nashville SC heeft Sean Davis gewisseld. Amar Sejdic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rumba Munthali.